- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryath
csendes tag
Azt nem szeretné az Apple kitalálni, hogy amit duplán megvettem csengőhangot annak visszautalja az árát? Merthogy,az itunes is érzékelte,hogy ezt ön már egyszer letöltötte, ki akarja fizetni mégegyszer? Dehamár egyszer kifizeti az ember, miért nem lehet mégegyszer ingyen leszedni.Azt mondjuk értem,hogy a mp3-ért miért fizetünk, na de a CSENGŐHANGOKÉRT? Ezért az összegért amit kigombolunk az almáért nem lehet több ezer darabos ingegyenes csengőhanggyűjteményből szemezgetni "only for apple users"? Még jó hogy ugyanannyiba kerül a pár másodperces csengőhang,mint a pár perces zene... Plussz biztos megterhelő lenne számukra ha a csengőhang listából lehetséges lenne a törlés, ha nem tetszik ami van vagy véletlenül duplán van meg
Emlékszem,hogy néztek rám,hogy mikor közöltem, hogy eltűntek, segítség......
Az eléggé durván kattogó hangerőgombommal már inkább nem is hozakodtam elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple USB C kábelek - Új
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest