- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
KevinMulder
tag
Értem én ezt, de pl az XPS15-öknél pont az volt a probléma, hogy a ventilátor vezérlése volt elkummantva. 100%-on pörgette 15 másodpercig, aztán teljesen kikapcsolta. Baromi idegesítő volt.
Az általános megoldás az lett, hogy az ember telepít a gépre egy 3rd party alkalmazást, ami 20%alá nem engedi esni a ventilátor fordulatszámát és nagyjából kezelhető lett a gép.A lényeg, hogy nem hardveres probléma volt, hanem szoftveres. Sokkal több időt szüttyögött a DELL azt bizonygatva, hogy nincs is ilyen, mintsem fogott volna 3 mérnököt és egy hétvégén megreszeli.
Ha hiba van és korrekt módon áll hozzá a cég, akkor ok. De ha sok embernek előfordul, akkor ne kelljen már szélmalomharcot vívni ...
-
Reggie0
félisten
Dehogy, USA-ban is ilyen ergya. Az ipod eseten nem akartak cserelni az idovel eloregedett akkumulatorokat, helyette uj keszulek vasarlasat javasoltak(beepitett akkumulatorok elonyei, ugye...). Aztan akkora balhe es csoportos per lett belole, hogy inkabb valtoztattak a hozzaallasukon, azaz csak eros kenyszer hatasara leptek.
-
nekem az a véleményem hogy pl DELL-t kell venni, vagy minimum megnézni milyen garancia vonatkozik az adott gépre, és hogy van-e magyarországon márkaszervize.
Van hogy egyes gyártók azért olcsóbbak mert nem kalkulálják bele az árba az esetleges szervizköltségeket, ezt vásárláskor mérlegelni kell. Kár hogy ezt nyíltan nem írják oda az ár mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest