Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kateklizma
csendes tag
Nálunk Kapható egyedül Magyarországon ez a kiváló termék.
Parador KFT .
14 ker Róna utca .
Igaz ,hogy csak kartonnal lehet megvenni , amíg nincsenek a kisebb élelmiszer boltokban is.Illetve Auchan-ban lelhető fel.
Az ára Br 200 huf/db06303895726
-
Dr. Romano
veterán
Fogok egy üres kólás üveget, feltöltöm csapvízzel, nyomtatok rá AB-s címkét és eladom az aprón.
-
Dilikutya
félisten
válasz
DrTroglodyte
üzenetére
Csak Androidra ingyenes, bár az újakban már ott sem vagyok biztos benne.
-
Nem semmi hír.

Nálunk is bevezetik?
-
HaZsolt
őstag
Csak azért mert AB viszik mint a cukrot, közben meg nem is tudják mit isznak.
-
teeem
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én olcsón árulom.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Akkor ez tulajdonképpen egy szénsavas almalé?
Én is sokáig szemeztem egy plüssel, de azért 10 ezer Ft-ot nem adok érte, hogy fogja a port. Ahhoz meg, hpgy élőben lehessen játszani vele, kell egy csomó malac és a várak, amikben várják a pusztulást.

-
teeem
aktív tag
HASZTAK*VA, ettől most lefordultam a székről.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy én csípem ezt az egász sz*art, nem tudom miért.
Az új Star Wars-os is jó, tudtak bele újítást is tenni, ha nagyon keveset is, szvsz abszolút jól csinálják a bizniszt. Még plüssöm is van, lehet, hogy már tudat alatt manipuláltak azzal, hogy mindenhol ezt látom. De hát nekem akkor is kell 
-
sasham
csendes tag
Addig kell ütni a vasat, amíg....Lehet, hogy pár év és lecseng majd ez is, de addig biztos szakítani fognak ezzel is..azért a Coca és a Pepsi nem hiszem, hogy forgolódna éjszakánként!

-
Na takarodj.......

-
kpal
nagyúr
Debrecenben kapható ??

-
waithEard
őstag
Vigyázni kéne ezzel az Alma ízzel! Gyorsan beperelhetik az embert....

-
blaca83
őstag
Nagyon nagy sikere van, nem is értem hogyan tudnak ennyi sz@rságot eladni Angry logo-val.
Mikor megjelentek az első plüss-figurák már arra azt gondoltam, hogy hiába jópofa a játék akkor sem vennék a kocsiba a kalaptartóra és a gyereknek sem 20 cm-esAngry-s plüsst.
Erre már az "enyhe almás lötty" is kelendő lett, mert a figura rajta van! BAVO

-
blackydan
senior tag
Jó ég milyen ipar lesz a kövi ?

-
Én ilyet szeretnék a sarki delikátban látni.

-
Xaels
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Még addig nem jutottam, hogy megízleljem. Nálam örök kedvenc a Grander és a dupla adag Twister. Na de náluk a csirke része meg van, hogy AB-s menüt dobjanak a piacra.
-
nbg
senior tag
Hmmm... a Rovio vajon RT? Ha igen, lassan asszem' be kene vasarolni reszvenyekbol...

-
amanoba
őstag
Hogy pukkan-e a lufi?....még csak most kezdték el fújni, szerintem nagyon az elején járunk.
-
bitblueduck
senior tag
És akkor ezt hogy kell? Felét megiszom és a dobozt hozzávágom valamihez (ablakhoz, disznóhoz)?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tome.jr
addikt
Ha van egy kis üzleti érzékük (márpedig úgy néz ki van) csinálnak egy gyorsétterem láncot is ahol csirke és disznó húsból készül minden. Az MD és BK után szerintem az emberek ki lennének éhezve valami új ízre.
-
Lewzke
őstag
válasz
Psychopeti
üzenetére
Van akinek ez a mániája, nekem a Portal-tól jön lázba a fantáziám.
-
Psychopeti
senior tag
Már elegem van belőle hogy mindenhol csak ezt látom

Lassan már a csapból is ez fog folyni
-
hemaka
nagyúr
Kemény

-
törölt tag
Almástyúkos ízesítésű kell

-
Angel1981
veterán
Hozzánk mikor jön?

-
ViiiiktorOC
senior tag
Ez beteg!

-
Kicsimix
őstag
Lehet velük dobálózni : )
-
Narxis
nagyúr
Itt mikor fogják árulni? Megkóstolnám!

-
DrTroglodyte
tag
Az Angry Birds franchise bevételeinek mindössze 5 (öt!) százalékát adják a játékeladások, az összes többi -millió dolláros nagyságrendű - bevételeket az egyéb bizbaszok hozzák. Simán érthető, miért tudják ingyen adni a gémeket.
-
McDog
aktív tag
Lehet, hogy nem csak a madár miatt veszik, hanem az íze miatt is. Finom lehet az almás kóla..
-
Enxtheone
tag
ALmás?
Én azt hittem hogy ledaráltak pár galambot, vagy valmilyen nadarat
Almában nincs sok fehérje. -
Dj Sügi
őstag
Jó sok lét bezsebelhetnek ezekkel az okosságokkal, már mindenhonnan az Angry Birds "folyik"...

-
zola0306
tag
Hihetetlen...
-
bacsis
Közösségépítő
állat

Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az új Star Wars-os is jó, tudtak bele újítást is tenni, ha nagyon keveset is, szvsz abszolút jól csinálják a bizniszt. Még plüssöm is van, lehet, hogy már tudat alatt manipuláltak azzal, hogy mindenhol ezt látom. De hát nekem akkor is kell