Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
anno az olcsó okosomon én is így oldottam meg a dolgot, mert a Play és az udvartartása elfoglalta fél belső tárhelyet. a Nokia Normandy-s cikkben ment erről a vita hogy van-e értelme a droidnak a Google nélkül. én amellett vagyok hogy ahogy te is írtad, így van, megoldható minden. ellenben ha kell egy-egy nem saját fejlesztésű app, ott a régi OS miatt lehet szívás. ami persze a fejlesztő hibája is lehet, mert simán beállítható lenne hogy a régi API-val kompatibilis legyen pl egy livescore app. (nem hiszem hogy olyan feature-öket vetettek be, ami ne lenne megoldható ott is)
-
DS39
nagyúr
igaz hogy a gyártók ill. a szolgáltatók lassítják a frissítést vagy akár megakadályozzák, de a Google kissé gyorsan dobálja ki az új főverziókat. szerintem bőven elég lenne 2 évente új droid, hagyni kellene a gyártókat hogy beérjék őket a saját fejlesztéseikkel. avagy ha az a cél hogy mindenki a legfrissebbet használja, akkor a zárt rendszerek mintájára 0 belenyúlást engedni az OS-be, és központi Google általi update-tel megoldani ezt. (természetesen kivételt képeznének az olyan hw-es készülékek amik nem bírnák el, az maradni a régi szoftverrel)
szóval valamit valamiért, vagy legyen szabadság és mókolás, vagy központosított update-rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Hobby rádiós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest