- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomab04a
aktív tag
Ubantu?Olyat nem ismerek.
-
tomab04a
aktív tag
Nein!
-
tomab04a
aktív tag
Ez ugyanolyan dolog.Nem megyek olyan helyre
-
tomab04a
aktív tag
válasz
#56573440 #35 üzenetére
Nyilván csak az nem érzi a lassulást, aki nem akarja érezni.Sorry, de nálatok elvi kérdés lenyomni a másik torkán a víruskeresőt, mikor nagyon nem érdekel ez az egész.Bevált érdekes módon nem csak a bankom online felületébe lépek be, hanem az etopupot is használom egyenlegfeltöltésre és még nem tűnt el a pénzem.(igaz, 25-30ezernél sosincs rajta több)
Röviden:a "fenyegetésekből, amik érintenek engem, egy sem jött be, de a gépem gyorsabb.Ha itt bármi elvi kérdés, akkor az az elvem, hogy minél gyorsabb legyen ez az "ótvarszarul összegányolt" szerkezet.
Jól mondja mindenki, az én szememben teljesen jó ha egy botnet hálozat részeként gyorsabb a gépem, mint víruskeresővel.Ja és olvass vissza, hogy írtam-e hogy "engem még soha nem fertőztek meg".Az, hogy ki mire képtelen azt meg a helyedben értelmezési képesség totális hiányában nem firtatnám..Ha röhögni jössz a fórumra az meg már a vég.... -
tomab04a
aktív tag
Pontosan így van.Az érdekel, hogy nekem legyen jó.Azért vettem a gépet, hogy engem szolgáljon, nekem legyen gyors, nem azért, hogy megszerezhessek egy kényszerképzethez tartozó kielégülést hogy "hát most márpedig az én gépem tuti vírusmentes, de lagalább jó lassú".Hogy ezt milyen módon érem el az már nem érdekel.Örülök, ha látod az egomat
Felemelő érzés elnézni a szorgos,de tehetetlen kis csahos pulikákat.Akkor se tettem volna fel keresőt, ha megszakad a nép.
Van egy sarkított példa, ami a vonzás törvényéhez kapcsolódik. Aki fegyver hord magánál jóval nagyobb eséllyel kerül konfliktusba.Majd ha úgy tartja kedvem, kikeresem a szöveget és belinkelem neked. Lehet, hogy ezért volt nekem mindig jó a gépem, amíg te az újratelepítéssel meg a vírusirtással küszködtél.
-
tomab04a
aktív tag
Ha te így gondolod, akkor biztos úgyvan
Nem azt mondtam, hogy kevés, hanem hogy lényegesen lelassítja és azt nem szeretem.Kiforgathatod nyugodtan, rólam lepereg,sőt meghajolok a mérhetetlen tudásod előtt -
tomab04a
aktív tag
Akkor úgy látom neked is pont a lényeg maradt ki.
"Egyébként nem érdekel hány spam ment ki, ha a virusírtó jobban lehúzta a csóró gépemet, mint maga a "párszázezer spam"(ami magában óriási sületlenség)."Nem azt mondtam hogy "Nekem még soha, de soha az életben semmilyen kártveő nem volt a gépemen", hanem kb azt, hogy lesz@rom,hogy volt is rajta, mert nincs zsém jó gépet venni(d925,2giga ram), amin elfutnak a jelenlegi legüberfaszább viruskeresők, szétfényesített gui-val.A vírus kevésbé fogta(ha volt), mint ha feltettem mondjuk az avastot vagy az avirát.
-
tomab04a
aktív tag
válasz
arnyekxxx #16 üzenetére
Nekem az elég volt, hogy a network monitor program mindig üres volt, amikor nem futtattam semmilyen progit.Egyébként nem érdekel hány spam ment ki, ha a virusírtó jobban lehúzta a csóró gépemet, mint maga a "párszázezer spam"(ami magában óriási sületlenség).
Egyébként ez a főlényes stílus csak téged minősít.Nem mindenki olyan hülye, mint akiből te kiindulsz.
-
tomab04a
aktív tag
válasz
arnyekxxx #13 üzenetére
Én sem használtam víruskeresőt xp-n(!), és nem volt gond nagyon sokáig. Áttértem ubuntura, az egyszerűség kedvéért.Xp-n régen counter strike 1.6-on keresztül dőltek a kártevők.De hát ugye a nonsteam hátránya.Ha nem játszottam semmi gond nem volt.
Egyébként szerintem teljesen jogos, hogy ha nem mész olyan helyre és nem töltögeted le a sok marhaságot, akkor ki lehet kerülni.És bkv.hu-t szerintem nem sokan nézik, inkább menetrendek.hu,szóval ez nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest