- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gomsadi#
tag
-
gomsadi#
tag
válasz
Depression #53 üzenetére
Igen, linux kernelmag, de java virtuális gép fut rajta.
Amit felszoktak hozni toredezettseg miatt, az a hardverek sokfélesége. A programozók lusták :-D
Épp nem rég hallottam vagy olvastam, hogy a MÁV-START elkészült a gps-t használó vonatkoveto rendszerrel... 24mft volt a fejlesztés. Plusz 22mft fog költeni az okostelefonok appjaira decemberig. Ledobbentem. Ennyi pénzért (persze sarkitva) nem képesek optimalizálni???? -
gomsadi#
tag
Ezt a romolgatast már nem kellene erőltetni. Mindig az okosok ezzel jönnek, de ez egyszerűen hülyeség! Több olyan ember van már a környezetemben, aki bizony SE X8-at használ, és nem romol! Elégedetten használja a mindennapokban. Van ellenpélda is! A nagybátyám szeret szoszmotolni ilyenekkel, ő szeretne egy Blade -et, direkt azért, mert olcsó, moddolhato. Aztán vannak HTC Desire, amit egyik tulaj sem moddol. Ami itt megy a fórumon, az a hozzáértő 1-2%. De mást nem említek, Samsung Omnia 7, ott jó minden?! ;-)
Önmagában is használható bármelyik droid (azt elismerem, hogy egy voda 845 nem éppen a csúcs felhasználói élményben), ezt kicsit én is tapasztaltam. Elég sok felé megfordult a kezemben, nem ez a Fórum reprezentálja a piacot!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest