Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LEFTHORSE1

őstag

Én egy konkrét dolgot mondok amiért az Android részben zárt, a mai napig nem lehet lecserélni a kijelző zárat, vagy úgy kiiktatni hogy csak a bekapcs gombbal lehessen kioldani, ott az a szaros X10 mini, tenyerembe veszem, hüvelykújjam írtozatosan behajlitva meg nyomom a home gombot, majd egy örökkévalőságnak tünő egy másodperc múlva felébred a kijelző, megjelenik a kijelző alján a kijelző feloldó csúszka amelyet BALRÓL-JOBBRA elhúzok, harmadik negyedik próbálkozásra sikerül feloldanom... Mi az oka? Hát nekem nagyon kényelmetlen begörbitett hüvelykújjal egy vizszintes mozdulatot tennem.. jó akkor hadd lám mit nyújt a Market, hátha van valami lentről felfele mozditható kijelzőfeloldó alkalmazás.. háp háp nincsen, jó akkor hátha van valami ami kiiktatja a feloldó csúszkát, hoppá van is, ott a No lock, de jó a kikapcs gombbal feloldom-lezárom, csakhogy a lezárás után 10 másodpercre a lenti hardveres gombok véletlen megnyomása felébreszti a kijelzőt, hüüü, hát akkor faragjunk ki azokból az egy mm-re kiálló gombokból, én komolyan mondom tényleg LE FLEXELTEM őket (mással nem megy mert nagyon kemények), no akkor lássuk milyen így használni, nagyon jó, de csak van még egy bibi, a hangerő gombokra akármikor felébred, hű azt már nem faragjuk meg mert oda akkor a nadrágzseben át való hangerő álitás, akkor nézzük mit mond az alkalmazás alkotója, azt mondja az update leírásban hogy NE FÁRADJÁL MERT EZ ELLEN NINCS MIT CSINÁLNI, NEM MEGOLDHATÓ, igy a No lock is ment a kukába, én meg ha (HA) használom a minimet csak boszankodok emiatt mert hát az android ennyire zárt

Új hozzászólás Aktív témák