- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Odafigyelek órajelekre,hűtésre, kinézetre oszt jó napot. Stream processzorokra miért kellene odafigyelnem légy oly kedves áruld el.GPU-t gyártó adja(AMD/Nvidia) név alapján mindegyikbe ugyanannyi számlálóegység van.Nem hiába nem tűnt fel elsőre hogy ki van írva Stream processzorok száma.Nyilván ha látom hogy ott van mögötte egy D betű, utánanézek mi a különbség.A lényeg hogy ez egy szélsőséges eset.Képzelj el egy mezei vásárlót, akinek ennyi fogalma sincs a dolgokról.Arról nem beszélve hogy ugyanannyiért árulja kedves ASUS,szóval ez színtiszta biznyisz...
És ha tegyük fel 10 rongyal olcsóbb lenne EVO változat,akkor is gondolhatnám azt pl hogy rahedli rohad raktáron, megakarnak tőle szabadulni, plusz alacsonyabb órajelen megy, és kifogtam egy kúva jó ajánlatot stb...
-
kikikirly
senior tag
Nem teljesen világos mit lép AMD.Kötelezni kellene a gyártókat hogy 560D néven árulják,ezzel szembe ha jól értem Asus 560 EVO már elfogadott megnevezés.EVO-ból nekem evolution szó jut eszembe, semmiképp se az hogy gyengébb kártyát kapok.Rákerestem, méretes kártya szép nagy hűtéssel. Eco megnevezést is kevésnek találom, hisz nem csak alacsonyabb órajelen jár,hanem kevesebb számláló egység aktív...Kettő nem ugyanaz!
Sima Direct CU2:
https://www.asus.com/hu/Graphics-Cards/ROG-STRIX-RX560-O4G-GAMING/overview/
EVO változat:
https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/ROG-STRIX-RX560-O4G-EVO-GAMING/overview/Specifikációk között csak órajel van feltüntetve, számlálóegység nincs!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Geforce GT730 2GB PCI-e x8
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest