Új hozzászólás Aktív témák
-
Termigáßor
aktív tag
Sry skacok! Nem akartam flame wart indítani...
Amúgy nekem bőven elég a HD7950 teljesítménye (amikor sikerül kicsikarni belőle), mert főleg régebbi játékokkal játszom. A Mantle pedig csodát művel vele: A Thief több mint 50%-ot gyorsult tőle. Ha a Vulkan mögött Mantle működik (AMD fronton ha jól értettem így van), akkor ezeknek a kártyáknak még nem áldozott le.
Az a vicc, hogy azért kell lecserélnem egy számomra minden tekintetben megfelelő hardvert, mert képtelenek rendes drivert írni hozzá. -
Termigáßor
aktív tag
Na igen (egyébként ezt teszem), csak azokkal se Mantle, se Vulkan!
Most úgy csinálom, hogy a régebbi játékokat Win7 alatt futtatom 13.10-es Catalysttal.Win10 alatt viszont gondban vagyok. Az új driverekkel iszonyú nagy a performanciaesés, és a régiek is max 90%-át hozzák a Win7-es teljesítménynek. Próbáltam az új drivereket Win7 alatt is: ugyanúgy szarok.
@(#115) arn
Igazad van. Nekem is elég volt az AMD-s kínlódásból. Legalábbis VGA fronton. -
Termigáßor
aktív tag
Hát nem tudom, hogy teljesít ez a driver az újabb kártyákkal, de a HD7950-nel gyalázat.
Jó, majd cserélek videokártyát (és biztosan nem AMD-re, pedig 2003 óta csak ATi/AMD kártyáim voltak), de addig annyit talán megérdemelnének a régebbi userek, hogy legalább az a teljesítmény megmaradjon, ami volt! De nem: inkább belesz@rnak a képünkbe. Mert nem találok szebb szót arra, hogy az utolsó Catalyst óta negyedére/ötödére (írd és mondd!) esett a teljesítmény a DX9, vagy régebbi játékokban, az újabbakben meg kb felére.
@(#105) Televan
Hát igen, ezzel az üzletpolitikával az AMD (legalábbis a vga részlege) úgy fog járni mint a Matrox. Azaz nagyon jó professzionális kártyákat fognak gyártani, de a gamer piacról kiszorulnak. Legalábbis PC-n. Értem én, hogy ott vannak a korszakalkotó fejlesztések, de a számok mégsem ezt tükrözik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest