- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termigáßor
aktív tag
Sry skacok! Nem akartam flame wart indítani...
Amúgy nekem bőven elég a HD7950 teljesítménye (amikor sikerül kicsikarni belőle), mert főleg régebbi játékokkal játszom. A Mantle pedig csodát művel vele: A Thief több mint 50%-ot gyorsult tőle. Ha a Vulkan mögött Mantle működik (AMD fronton ha jól értettem így van), akkor ezeknek a kártyáknak még nem áldozott le.
Az a vicc, hogy azért kell lecserélnem egy számomra minden tekintetben megfelelő hardvert, mert képtelenek rendes drivert írni hozzá. -
Termigáßor
aktív tag
Na igen (egyébként ezt teszem), csak azokkal se Mantle, se Vulkan!
Most úgy csinálom, hogy a régebbi játékokat Win7 alatt futtatom 13.10-es Catalysttal.Win10 alatt viszont gondban vagyok. Az új driverekkel iszonyú nagy a performanciaesés, és a régiek is max 90%-át hozzák a Win7-es teljesítménynek. Próbáltam az új drivereket Win7 alatt is: ugyanúgy szarok.
@(#115) arn
Igazad van. Nekem is elég volt az AMD-s kínlódásból. Legalábbis VGA fronton. -
Termigáßor
aktív tag
Hát nem tudom, hogy teljesít ez a driver az újabb kártyákkal, de a HD7950-nel gyalázat.
Jó, majd cserélek videokártyát (és biztosan nem AMD-re, pedig 2003 óta csak ATi/AMD kártyáim voltak), de addig annyit talán megérdemelnének a régebbi userek, hogy legalább az a teljesítmény megmaradjon, ami volt! De nem: inkább belesz@rnak a képünkbe. Mert nem találok szebb szót arra, hogy az utolsó Catalyst óta negyedére/ötödére (írd és mondd!) esett a teljesítmény a DX9, vagy régebbi játékokban, az újabbakben meg kb felére.
@(#105) Televan
Hát igen, ezzel az üzletpolitikával az AMD (legalábbis a vga részlege) úgy fog járni mint a Matrox. Azaz nagyon jó professzionális kártyákat fognak gyártani, de a gamer piacról kiszorulnak. Legalábbis PC-n. Értem én, hogy ott vannak a korszakalkotó fejlesztések, de a számok mégsem ezt tükrözik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest