- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
#00137984 #85 üzenetére
Nekem egy 6950-em van egy 4 magos AMD procival összerakva és a világon semmi bajom nincs velük, de még a driverrel sem! Se hiba se semmi. Az összes PC-s játékot maximális beállításokkal játszom a mai napig, élsimítás és anizotrópikus szűrésről veszek vissza kicsit ha kell és kész.
Olyan érdekes dolgokat írtok ide le, de az eszetekbe sem jut hogy esetleg más hardver lehet a ludas, vagy szimplán a telepítgetések rossz mivolta okoz valami BUG-ot nálatok? Nem megy a MANTLE...na bumm wazze. Mire is kellene? Ja BF4 tudom, de majd legfeljebb akkor kerül a gépemre ha ingyen adják mint a 3-at.
Az Intel prociktól meg igazából én nem vagyok hasra esve. Sok kollégám csak szenved velük melóhelyen, leginkább W7 alatt. Komoly lassulásokat kapnak és senki nem érti mitől van. Az én otthoni gépemen a gagyinak mondott AMD proci ma is ugyanolyan gyors mint amikor megvettem (nem rakom újra a W8-at havonta). Egy valaminek tudnék örülni: ha 8 magos lenne. Intelért én nem fogok 1,5-2-szer annyi pénzt kiadni, mert annyival nem jobb és ugyanúgy lehet cserélni évente ha top-on akarsz maradni.
Az lesz a vége, hogy veszek egy NV karit poénból, kitesztelem, de ha nem lesz olyan pörfekt ahogyan mondjátok, akkor ugyanúgy repül majd mint elődei... -
Raysen623
addikt
Szerintem ennek én csak örülni tudok, de ezért kár volt megragadnod a klaviatúrát...
(#37) Egon : Miért is kellene ezen filóznom? Egy szóval sem írtam sehol és a fejemben sem fordult meg hogy megszabadulok a PC-mtől. Eszem ágában sincs ilyet elkövetni. Max annyiról lenne szó, hogy a nem MMO-s gammákat pakolnám ki konzolra esetleg. De mindez csak gondolati szinten létezik még. Szóval ne gyere itt az identitás zavarral, mert az már személyeskedés. Ha nem tudsz témához hozzászólni, akkor inkább...
-
Raysen623
addikt
Attól félek az NV féle eresztés megint úgy fogja támogatni a DX12-őt mint anno a 8000-es sorozat a DX10-et: dobozra szépen rá volt írva, valóságban meg b@szott futtatni rendesen...sebaj majd az azt követőn már jó lesz. A sok fan meg 2x vásárol megint. A 8800GTS-em óta nem vagyok hajlandó NV karit venni, ami alig 3 hónapot bírt ki a gépemben utána páros lábbal szedtem ki és adtam el a vérbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest