- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BalaNce87
addikt
válasz
Oliverda #146 üzenetére
Hát én nem mondom hogy rossz kártya lenne, de nekem még egyenlőre ez a kártya elég, nincs bennem kényszer hogy váltsak. A kis fogyasztás jó dolog, pláne ha mellé társul egy jó teljesítmény is, de én csak a sok szenvedést hallom a driverekről ati fronton, szóval megy vele a macera. Én annyira nem hiszek ebben hogy majd a drivereknek köszönhetően 4890 teljesítménye lesz, de ki tudja, nem írok le semmit előre
Én egyszerűen arra számítottam hogy olcsóbb lesz, mint a 4890 talán mert olcsóbb előállítani ezt nemtudom pontosan, persze nálunk ez annyira nem érzékelődik, majd később. A DX11 ott van mint + pont, és ahogy olvastam a 10-hez képest elég sokat javít a teljesítményen, de hát lehet mire ez a 11 olyan lesz mint a dx9, addigra ezek nem sokat érnek majd. Szóval nem rossz vásár ez, de nem most és nem azoknak akiknek most közép-felső kategóriás cucca van. Talán annak ajánlanám aki most 4870 teljesítményt akar, de kevesebb fogyasztással, és mondjuk 2 éves kártyája van jelenleg, de ugye az ár közbe szól, vannak mellette jó dolgok de lényegében ez is egy átnevezés, az nv is átnevezte a kártyáit újabb technológia, ugyanaz a tudás és kevesebb fogyasztás, persze ott más a helyzet. -
BalaNce87
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest