- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Meteorhead #50 üzenetére
Azért a kevés OpenCL alkalmazásban az AMD is vastagon benne van. Számukra a nagyobbik Fusion számít, és a programokat is nyári megjelenésre tervezik, hogy az APU nagyobbat üssön. Ha nem számítana a Llano rajtja, akkor több OpenCL program lenne. ... Ez az üzlet.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Meteorhead #47 üzenetére
32 magos volt az a Larrabee, amit már elkészítettek, de elkaszáltak (ez volt elvileg a tervezés szerinti második generáció, és az első, amiből tényleges hardver lett). Van is kártya, csak nem adják ki. Andrew Richards volt, az aki a leírta a fejlesztéssel kapcsolatos érzéseit. [link] Ebből csináltam anno egy hírt. Sajnos az eredeti írást az Intel levetette, de a lényeget kiemeltem.
Már készül az új verzió, ami majd jövőre jelenik meg. Ebből is csak HPC-be lesz termék. Persze sok esélyt nem jósolok neki a Kepler ellen.Az amin az Intel dolgozik koncepció, az a Larrabee-vel lett volna alkalmazható. Amíg opció volt a projekt, addig ez volt a terv. [link] Azt nem tudom, hogy mostanra mi változott.
-
O_L_I
őstag
válasz
Meteorhead #21 üzenetére
Pont erre a frame beillesző eljárásra gondoltam mikor a megfingatásról beszéltem
Ez a Spalsh PRO-ban tök jól működik de eszi is a procit rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest