- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Meteorhead #50 üzenetére
Azért a kevés OpenCL alkalmazásban az AMD is vastagon benne van. Számukra a nagyobbik Fusion számít, és a programokat is nyári megjelenésre tervezik, hogy az APU nagyobbat üssön. Ha nem számítana a Llano rajtja, akkor több OpenCL program lenne. ... Ez az üzlet.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Meteorhead #47 üzenetére
32 magos volt az a Larrabee, amit már elkészítettek, de elkaszáltak (ez volt elvileg a tervezés szerinti második generáció, és az első, amiből tényleges hardver lett). Van is kártya, csak nem adják ki. Andrew Richards volt, az aki a leírta a fejlesztéssel kapcsolatos érzéseit. [link] Ebből csináltam anno egy hírt. Sajnos az eredeti írást az Intel levetette, de a lényeget kiemeltem.
Már készül az új verzió, ami majd jövőre jelenik meg. Ebből is csak HPC-be lesz termék. Persze sok esélyt nem jósolok neki a Kepler ellen.Az amin az Intel dolgozik koncepció, az a Larrabee-vel lett volna alkalmazható. Amíg opció volt a projekt, addig ez volt a terv. [link] Azt nem tudom, hogy mostanra mi változott.
-
O_L_I
őstag
válasz
Meteorhead #21 üzenetére
Pont erre a frame beillesző eljárásra gondoltam mikor a megfingatásról beszéltem
Ez a Spalsh PRO-ban tök jól működik de eszi is a procit rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- E-roller topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest