- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
antikomcsi #20 üzenetére
Mafia2-höz annyit tennék hozzá, hogy kitörölt cloth könyvtárral (amit úgyis a proci számolna), 1680-ban, minden maxon + élsimítás, egy 4magos proci+gtx460-al 45-60fps, apex high-on, vsync-el.
a hd internet matrica meg nagyon viccesen hangzik
még rosszabban mint a netburst -
atti_2010
nagyúr
válasz
antikomcsi #20 üzenetére
Én már vettem volna 1 a nagyobbik gépembe, de így hogy nem lehet tudni hogy holnap működik e még nincs értelme.
-
Himym
senior tag
válasz
antikomcsi #8 üzenetére
Nem letiltaná ugyan úgy működne mint mint amd párossal csak ott valami plusz bejönni nem tudom mi féle plusz de a léyneg az, hogy gyorsabb lenne.Most ne a 25%kon akadjatok fel am 15öt akartam írni a 25% tényleg sok lenne.
Ez a physx dolog meg érdekes. Mafia2-ben ügye van physx ha az nv driverben a physixet onyl vgara teszem akkor kevesebb fps-em van mint ha csak cpu ha meg mind2 akkor van a legtöbb. Igaz a notiban lévő vga nem játékra való. Nv quadro fx 880m
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest