- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Igen az, ahogy az intelnek is, hogy kinullazta magat, ez nem is kerdes. (Es vitte magaval az alterat is, miattuk rekedtek meg az intel 10nm-en, tobbek kozott ez volt a xilinx szerencseje is. Xilinx tovabblepet 7nm-re(TSMC) es el is leptek rendesen).
#120 awexco: Nem csak szerintem, hanem nagyon sok teszt szerint is. Tudod, a laptopok az idejuk nagy reszeben nem 100%-on jarnak.
-
Reggie0
félisten
Nem, mivel en csak a technologia fogyasztasarol beszeltem alapvetoen. Sosem mondtam, hogy teljesitmenyben ne lenne jobb az amd, csak azt, hogy hiaba jobb teljesitmenyben, ha a hetkoznapi hasznalhatosag szempontjabol az nem dob rajta akkorat, mert azert valjuk be, az atlagos felhasznalo nem a benchmarkot nyomatja egesz nap.
Es azert is mondtam, hogy szegyen amd-re nezve a fogyasztas, mert az intel ket szempontbol helybol hatrannyal indult: a kulso gpu extra fogyasztast okoz es elavult node-on gyartjak a procikat. Emellett most kezdi behozni az amd es alulrol beerte akkuidoben. -
Reggie0
félisten
Tok mindegy, a felhasznalo ket dolgot lat: a teljesitmenyt es az akkuidot. Amikor meg kell venni a laptopot senkit sem erdekel a kifogas, nem szerelembol kell a gep, hanem hasznalni.
#111 awexco : Szerinted a lenovo yoga slim 7-ek eseteben minek kene meg egyformabbnak lennie? Miert nem nezel utana alaposan? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest