- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
lassan könyvbe lehetne foglalni az itteni hozzászólásokat
minden tiszteletem a szakértőké ! -
EkSYS
senior tag
marha jó ahogy őrzik a teniszlabdát, csoportban és reagálnak is a változásokra.
-
EkSYS
senior tag
uhh..nekem most csak az én a robot c. filmben lévő 3 törvény ugrik be :/
Én szerintem ami egy jó ideig még gát lesz, inkább vízválasztó, az az hogy az embereknek van személyiségük, amit a jól bele gondolunk nem tudunk hogy miért is van így vagy. Azt leszámítva hogy a környezetünk oda-vissza gyakorol hatást ránk és egyéni fejlődésünkre. S pont ez az amit jó néhány fantasztikus film is feszeget: lehet-e mesterségesen személyiséget előállítani, ami alakul változik és valóban személyiség lesz, nemcsak egy adaptív neurotikus hálózat rendszer "végtelen" számítási és tárolási kapacitással.
Képzeld el amikor majd egy gép azt mondja neked "Bocs..elfelejtettem" -
-
EkSYS
senior tag
imádom ahogy ezt "legyőzte az embert" időről időre hangsúlyozzák.
Ez egy baromság. Ennek kb. annyi értelme van-volt mint összehasonlítani hogy ki tud megjegyezni több telefonszámot. Az emberi világrekorder valami 16ezer körül van. Na most a telefonom is többet tud 16 ezernél. De ha azt kérdezték volna a watsontól hogy "szerinted melyik bor jobb a vörös vagy a fehér" mit válaszolt volna. Ez a watson csak egy bazi nagy adatbázis ami tele van kapcsolatokkal - értelmetlen egy emberhez hasonlítani aki azzal hogy megnyitja a csapot enged egy pohárba egy kis vizet majd megissza gyakorlatilag porig aláz minden jelenlegi és a következő minimum 20 éves mesterséges intelligenciát. Már ez az egyszerű mozdulatsor annyira bonyolult hogy nem mostanság fognak tudni ezzel mit kezdeni.
Vagy ott a robot foci, legjobb példa - kb. mint a búcsúban, annyit ér a mutatványuk - no persze nem akarom elvitatni hogy az irány jó - de amíg egy gép nem cselez le egy David Villa-t és utána nem talál fel egy kerékhez hasonló nagyszerű dolgot, addig azt mondom felesleges arról beszélni hogy az embert legyőzte a gép, bár akkor se szabad azt figyelmen kívűl hagyni hogy ki is csinálta azt a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest