- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibi86
aktív tag
-
-
Tibi86
aktív tag
válasz
hackeeeee #68 üzenetére
Nem csak arra gondoltam, hogyha az amd együtt működik a fejlesztőkkel a játék készítése során, akkor elvárná az ember, hogy ne pont az ő kártyájukon nem menjen.
hisz akkor mi az értelme a Gaming Evolved programnak?Nálam szerencsére, nem jelentkezett az órajel-kapuzási probléma, persze akkor változna a véleményem. (nem vagyok egyik gyártó pártján sem)
Nem mondom, hogy nem egyedi a problémám, de ugyanabban a konfigban nvidia kártyával nem jöttek elő.Speciel a dirt 2 az pont olyan volt, hogy csak amd és a hd4000-es szériát érintette.(cata 9.10)
-
Tibi86
aktív tag
Mivel sokan írták, hogy nem volt gondjuk az amd drivereivel... örüljenek neki nagyon.
Mostani kártyám előtt csak és kizárólag amd-ati kártyáim voltak: 2600XT, 3850, 4850.
Amik nálam kiverték a biztosítékot az a Dirt 2, ami a legújabb driverrel kemény 2 fps-t produkált a menüben -> AMD Gaming Evolved
Aliens vs. Predator csak a sokadik update után szűnt meg az akadozás a játék egyes részein (pl. a clubban a játék elején) -> Amd Gaming evolved
Egy régebbi játék: Jedi Outcast, csak hosszas keresgélés után jöttem rá, hogy egy régebbi driverből kell neki vmilyen opengl.dll file és csak azzal indul el.
Szóval az akkor másfél éves HD4850-el ott tartottam, hogy legalább 3 féle drivert kellett, hogy használjak a játékaimhoz.
A másik a tuning volt, az is csak bizonyos driverekkel működött.Szóval 6850 helyett ezért lett Gtx 460... és azt kell, hogy mondjam 1 éves használat után, hogy az nvidia határozottan jobb drivereket ír.
Ez az én saját véleményem, mindenkinek szíve joga az amd-t illetve az nvidia-át választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest