Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz Sanya #14 üzenetére

hanem írja meg rendesen, és a reklámot illessze be az oldal dizájnjába

Nem tudom a HWSW-nek milyen szerződéses partnerei vannak, de sok marketingcég nem enged ilyesminek teret. Kínál 5 féle bannert és azokból válassz. Tehát ritka az, amelyik megengedi, hogy a linket beágyazd teljesen az oldaldesignba. Ráálltak erre a gerillamarketingre, gondolom jövedelmező nekik, mivel egyre többen csinálják, az oldal meg nehéz helyzetben van, mert valamiből fizetni kell a költségeket, de a látogatókat sem riaszthatja el, viszont célszerűbb azzal megkötni a szerződést, aki többet fizet. Parci a múltkor azt írta, hogy a Google AdSense kb arra elég, hogy Pistike örül, mert a blogján keres havi 3000HUF-ot, de egy ilyen szintű oldalt nem lehet belőle fenntartani. Gondolom nem hülyeségből írta, lehet benne valami.

Narxis: Amíg pedig nem lesz tiltott dolog addig csak erkölcsi vonalon vitázhatunk.

A filmek és sorozatok letöltése sem tiltott Magyarországon. Egyébként attól, hogy valami törvénybe van iktatva mitől lesz erkölcstelenebb? Ezt sosem fogom megérteni. Ha egyszer törvénybe iktatják, hogy fizetni kell a levegőért, akkor aki "warezolja az oxigént", az tolvajnak lesz minősítve? Néha nem árt különbséget tenni a hülye törvény és az értelmes törvény között. Továbbá az sem mindegy, hogy milyen szoftvert warezolsz. Mert ha a xy fejlesztő sw-ét warezolod, aki abból él, akkor egy idő után beleszarik és szegényebb lesz a világ egy baromi hasznos szoftverrel. De például ha a Windowst warezolod azzal egy MS méretű multinak nem ártasz annyit, mint a PH-nak azzal, ha blokkolod a reklámokat.

Érdekes kérdés, de mindenképp erős párhuzam van a reklámblokkolás és a warez között.

• Bici

félisten

válasz Sanya #15 üzenetére

Persze, tiszta sor, vágom, hogy nem jó a mostani helyzet.
    Én is amellett vagyok, hogy nem a felugró ablakokkal, vagy a sok mozgással kell a reklámnak felhívnia magára a figyelmet, mert ezzel eltereli a figyelmet a weboldal tartalmáról.

(#16) Narxis: Nem jogi értelemben gondoltam, hogy warez, inkább úgy, hogy kicsit hasonlít arra, mert meggátolja a blokkoló, hogy a weblap üzemeltetője pénzhez jusson, de mégis igénybe veszi a szolgáltatást.

Új hozzászólás Aktív témák