- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BZso
csendes tag
Szerintem nem ezért. Elsősorban azért, mert mire bejött a WP (mert ugye a WP nem ugyanaz mint a Windows Mobile), addigra már bőven magas volt a részesedése az iOS-nek és az Androidnak, és nem olcsón érkezett. Mostanra már az emberek többségének belakott rendszere van, és nem akarja a megvásárolt programjait veszni hagyni, ezért a Microsoftnak/Nokiának a most okostelefonra váltókat kellett megfognia ezért jött a Lumia 520, ami az olcsó Androidokkal indult versenybe, és ahhoz képest jó eladásokat produkált, hogy a legtöbb helyen a robotos Samsungot akarják eladni a boltokban. Igen egy vélemény, hogy neked nem tetszik, de attól még nem sz@r. Én nem szeretem az Androidot, mert mindig kellett vele foglalkoznom, hogy úgy működjön, ahogy én szeretném, de én ettől függetlenül nem sz@rozom. És igenis, jöjjön minél több gyártó, de adjanak is a rendszerhez annyi pluszt, mint amit a Nokia adott hozzá - ezért fogok a WP8X HTC-ről majd valamikor Lumiára váltani, de nem a rendszert hibáztatom, hanem a gyártót, igaz, hogy 1-2 héten belül mndig megkaptam a frissítéseket is.
-
BZso
csendes tag
Én azt nem értem, hogy miért azoknak fáj a legjobban a WP kinézete, akik nem is használják. Nekem tökéletesen megfelelő, és teljesen logikus, hogy miért lóg ki a szöveg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged