Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
Ahogyan meg is lett jegyezve, teljesen felesleges az összehasonlítás az oprendszerek miatt.
Sohasem játszottak egy ligában (iOS - android)...“Black as midnight on a moonless night.”
-
b.kov
senior tag
válasz aprokaroka87 #2 üzenetére
Itt a gyorsaság már tized másodpercekben is alig mérhető, ha rendszersebességről van szó. 😁
De azért az AR miatt lehet, hogy nem árt a plusz szufla.
-
H.Istvan25
senior tag
Na majd jön a Kirin 970
Huawei Mate 9
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz H.Istvan25 #4 üzenetére
Ami 50x lesz gyorsabb?
b.kov= persze, ezek csak pontszámok
[ Szerkesztve ]
-
Pjotr
senior tag
Revolutionary... Főleg a nyereség, amit ebből is kihoznak.
[ Szerkesztve ]
-
kiezTe90
senior tag
Persze hogy nem lesz hiány az Iphone 8-ból,mert kb semmi pluszt nem nyújt... Szerintem felesleges volt piacradobni.
Én is inkább az Iphone X-et választanám, mert nekem valamiért az tetszik...Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Pjotr
senior tag
Az i8 azért lett, hogy az újat lehessen drágábban adni. Semmi más logikus magyarázat nincs rá. Itt van, ez eddig is ennyi volt, ha akarsz valami újabbat, akkor csengess. Logikus az lett volna, ha a 7 marad olcsóbb változtatnak, de akkor túl nagy lett volna a szakadék, így meg lesz extra profit. (Mondjuk igy is a 7 az olcsó)
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
Szerintem meg a geekbench eredmény simán összehasonlítható ebben az esetben ( Androidos vs Apple telefonok). Androidon a single core teljesítmény kb sehol nincs az iPhoneokhoz képest. Ami azért meglátszik egy javascript tesztben is. Kizárt hogy ne lenne érzékelhető különbség például böngészés közben. Persze ez csak az én véleményem.
De az A72 óta nem sokat fejlődött a single core droid vonalon, az iphoneban meg kb meg majdnem megkétszereződött.[ Szerkesztve ]
-
Dean92
csendes tag
Mondjuk itt pont nem látom azt, hogy újat adnának csak azért, hogy drágább lehessen...Ha jól emlékszem a 7plus 32gb 299.990.-Ft-os áron nyitott, a 8plus 64gb meg 303.990.-Ft...kemény 4k a különbség és dupla akkora tárhely persze még így is baromi drága de legalább ha azt nézzük, hogy adott pénzért mekkora tárhelyet adnak, legalább ebben kicsit kedvezőbb
-
moleculez
veterán
Ha átrendezzük az egyenletet, ugyanazt a feladatsort az iOS máshogy (gyorsabban? Nem tudom, mire adja a pontokat) végzi el, többek között ezzel is előnyt szerezve. Ez persze nem jelenti azt, hogy az egyik jobb, mint a másik, az Android teljesítménye sokkal többféle képpen használható ki.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy kellene egy olyan teszt amiből valóban "profiltálhat" az user
pl megnézni hogy egy 1gb-os zip állományt melyik tömörit ki hamarabb.
Persze itt ugye számitana a progi is
-
Tigerclaw
nagyúr
Én is arra tippelek, hogy szükségük volt egy új prémium modellre, amin továbbra is nagyon komoly profitot tudnak leakasztani, ráadásul tudták, hogy van rá bőven fizetőképes kereslet. Arra tippelek, hogy jövőre az iPad családba is érkezhet egy hasonló új modell. Valószínűleg a next gen iPad Pro megkapja ugyanezeket a featureket, vagyis home button és touch ID helyett Face ID lesz, OLED kijelzővel és a jelenlegi horror árat még megfejelik még pár száz dollárral. Marad a jelenlegi budget iPad, talán a jelenlegi iPad Pro 10.5 és legfelülre az új. Ezzel tudják a legjobban learatni a piacot. Mindig találnak pár tízmillió ügyfelet, akik kicsengetik azt a felárat.
Sajnos közben úgy tűnik, hogy a Mac OS vonal továbbra is sorvadásra van ítélve. Arra tippelek, hogy az Macbook Air-t jövőre hivatalosan kivezetik, és talán a Mac mini-t is. Utóbbival nagyon komoly piacot szerezhettek volna a Windows-tól, de úgy tűnik, hogy arra már nem jutott fejlesztési kapacitás. Persze mondták már párszor, hogy vannak még terveik azzal, de már nehéz elhinni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
ctvagyok
őstag
válasz moleculez #13 üzenetére
Többféle képpel használható ki. Ezzel is egyet tudok érteni. De szerintem a böngészés sebessége nem egy elhanyagolható dolog. Legalábbis a felhasználásom fele ebben merül ki. Ezeket nem azért mondom mert apple fan vagyok. Most is androidot használok, és szeretem. De nekem már elgondolkodtató lenne ha most kellene váltani és 300k pénzem lenne telefonra, hogy Android vagy az új iPhone.
Egyszerűen a single core nagyon kell telefonban is. Szeretném ha az androidos telefonom legalább megközelítené ezt az eredményt, ha már hasonlóan drága a csúcs droid mint egy iPhone. Persze ez csak saját vélemény, de biztos van aki egyet ért velem.[ Szerkesztve ]
-
kisssgeri
csendes tag
Szerintem felesleges volt piacradobni. - Ezt azért így nem mondanám. Kíváncsian vártam, mit fog hozni a jubileumi kiadás (persze majdnem mindent előre lehetett tudni, inkább az volt a kérdés, melyik feature mekkorát fog szólni), de hogy őszinte legyek nekem nem tetszik az iPhone X. Nem rossz készülék, de az én igényeimet teljesen ki tudja elégíteni egy iPhone 8 is. A jelenlegi 2,5 éves i6 után számomra az is előrelépés, mind sebességben (nem játszom, hétköznapi használat mellett ez máris relatív, bár nyílván egy erősebb hardver mellett több tartalék marad a készülékben), mind pedig funkciók terén (vezetéknélküli töltés, 3D Touch, vízállóság, optikai képstabilizátor...). Már csak az a kérdés, mikor adja meg magát a jelenlegi telefonom, hogy cserélni kelljen.
Mint ahogy írtad Te is, egy telefon választása inkább személyes preferencia kérdése. Biztosan vannak hozzám hasonlóan még páran, akik az iPhone 8-at fogják választani. Úgy gondolom, ameddig mindenki elégedett a választásával, addig nem volt hiába való piacra dobni (vagy nézőpont kérdése: frissíteni a 7/7 Plust).
-
Bossyy
tag
1000 dolláros mobiltelefon és nem tudnak eleget gyártani belőle.... Komolyan nem értem az Apple-t, hogy miért nem 2-3 vagy 5 millió forintért adja a a készülékeit? Annyiért is megvennék a márkahívők.Addig kell fejni a tehenet, amíg tejel, így van még hová fejlődni a cupertinioiaknak. Simán lehetne 3-5-10 x többért is adni az almás telókat (a csóró , de villantani vágyóknak valami 10 éves magukhoz láncoló hitellel...a THM es részt úgysem olvassa el senki, ha már kiteszik elé az asztalra a vágyai tárgyát)
-
Juhaszatti
addikt
A böngészés sebessége már rég nem lehet téma ebben a kategóriában. Már egy középkategóriás androidos telefonon is vajsima, villámgyors. Nem gyorsabb mint egy iPhoneon, de nem is lassabb.
Az erősebb iPhone proci nem itt jön ki, hanem mondjuk AR/VR teljesítménynél, vagy akkor jöhetne ki igazán a különbség ha az Applenek is lenne egy Dexhez hasonló dokkolója.
A mindennapi felhasználás során, youtube, böngésző, közösségi appok stb ma már nem jön ki az erőfölény mert a gyengébb proci is elég erős ezekben az ugyanolyan sima futtatáshoz. -
.Szaki.
addikt
válasz Tigerclaw #15 üzenetére
Egy jó Mac Mini-t SSD-vel én is nagyon tudnék élni, sajnos nem sok esélyt látok arra, hogy lesz még a jövőben.
Az iPad esetében nem vagyok meggyőződve arról, hogy el fog tűnni a Home button, elvégre ott van helye, elfér, egy tablet esetében jóval több funkciója van a kávának, mint egy telefonnál. (Szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Itt tisztán flame keltésről van szó. Ne félj lesznek jóval drágábban is ezek a termékek de kis gondolkodással rájöhetnél arra hogy a fokozatossággal sokkal több pénzt lehet kihúzni az emberekből mivel egyszerűbb rászoktatni őket a magasabb árakra is. Jelenleg a háromszoros ár még a fanoknak sem lenne elfogadható mert óriási lenne a különbség mind az előző generációkhoz mind a konkurenciához képest. Egyszerűen bebukná a dolgot az a cég aki ezt csinálná. Az apple nem azért jutott eddig mert ilyen idiótán vitte az üzletet... Tudom ez csak egy irigy kirohanás volt tőled de azért próbálj meg viselkedni.
-
nkmedve
őstag
Ennyi erővel akkor egyik gyártó sem kéne kiadjon új telefont, hiszen legtöbbnél alig van fejlődés, erősebb hardver, jobb kamera, kicsit jobb kijelző, ennyi szokott lenni a különbség az új és régi modellek között az esetek 90%-ában. Az, hogy minimálisan változtatnak a dizájnon, nem nevezhető fejlődésnek.
Én mindezzel ellentétben pont a 64-es i8-ra fogok pályázni valószínűleg, mivel ezzel a hardverrel kb. 5 évig mindent tökéletesen el fog vinni (és ezalatt kapja a frissítéseket is folyamatosan, ellentétben egy Androiddal), várhatóan jobb akkuidőt fog hozni mint az előző modell az A11 miatt, talán a kamera is fejlődött a 7-hez képest (majd a tesztekből kiderül), a 64 GB tárhely bőségesen elég, a kijelző is kicsit javult (a PPI méregetés nem igazán érdekel ezen a szinten már). Nálam az, hogy nem változott a 8 dizájnja pont előny, semmi szükségem edge to edge kijelzőre (ergonómia = 0), és egy halom már meglévő tartozékból lehet választani.
-
dilajoska1
őstag
Már megszokhattuk hogy 1 szálas teljesítményben többet vagy ugyanannyit dob Geekbenchben egy 2-3 éves Apple Soc is mint a legújabb Snapdragon vagy Exynos Soc ami furcsa nekem! (Tudom más Os)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Bossyy
tag
válasz tomboy0013 #22 üzenetére
Nem vagyok irigy senkire, aki ilyen készüléket vesz magának. Természetesen mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Nekem is volt már sok droidos zászlóshajóm és én sem vártam volna el senkitől, hogy irgyikedjen rám :-) Viszont én tényleg komolyan gondoltam, szerintem lehetne sokkal drágábban is adni az almás telefonokat....esetleg visszaesne a kereslet a felére, harmadára, de ha 4x többért adják, akkor már kerestek az üzleten és még exkluzívabb lenne a márka. Ferrariból sem gyártanak, adnak el annyit, mint amennyit fel tudna venni a piac. Sok persze az 1000 dollár, de az USA-ban, Európa nyugati felén, az arab és távol - keleti országokban ennyi pénz nem rendíti meg az embereket, amikor 1-2 éves használatra vesznek egy tartós fogyasztási cikket. Az Apple logonak meg ugye vitathatatlanul van egy üzenete mindenki felé és nem véletlenül olyanok még a tokok is, hogy az alma azért látszódjon akkor is, amikor valaki telefonál (mondjuk én még azt a logot is kivilágítanám, mint a laptopoknál teszik :-)
Tehát nem rosszindulatból, pláne nem irigységből írtam, amit írtam.......véleményem szerint simán elkelnének sokkal drágábban is a készülékeik. A viselkedésemmel kapcsolatban meg nem is értem mire céloztál, de sebaj, ezzel a tudattal még tudok élni :-)[ Szerkesztve ]
-
SenonE
csendes tag
válasz dilajoska1 #24 üzenetére
Majd ha sikerül azonos operációs rendszeren tesztelni őket, akkor értelme is lesz az összehasonlításnak, addig ez megint csak egy jó kis Apple reklám...
"Gyakorlatilag varázslat"
[link][ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Szép dolog, hogy az A11 erős lett, de azért azt nehezen tudom elhinni, hogy egy SD820-830-835 3-4 év múlva "hasznàlhatatlan lesz".
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mrThomi
addikt
Arrol tudna nekem valaki felvilágositást adni, mit lenne ha amerkiabol rendelném meg mondjuk a legolcsobbat 699 dollárért ? Garancia nehézkes, es nem müködne az Eu hálozaton ?
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Imádom mikor az autóipart hozza be valaki példának. Gondolom az eszedbe se jut hogy ott nem csak az autókból van bevétel hanem a szervizből jóval brutalisabb (főleg a Ferrari kategóriában). A telefon mennyiségi értékesítésében sokkal nagyobb lóvé van mivel azt 1-2 évente cserélgetik és ha tönkremegy kevesen tesznek meg mindent azért hogy újra működőképessé váljon az adott eszköz hisz egyszerűbb újat venni. Ráadásul az összegekben is óriási különbség van, egy telefon szazezres tétel meg egy autó milliós, a hitelek is máshogy épülnek fel ezeknél a dolgoknál szóval egy lapon sem lehet említeni a mobil meg az autó ipart. Felejtsd el ezt a bugyuta összehasonlítást. Az apple csak kicseszne magával ha drasztikusan emelné az árakat hisz nagy mennyiségű vásárlótól esne el amit nem engedhet meg ő sem magának. Nem hülyék dolgoznak ott elhiheted. Így tudnak egyre több pénzt kihúzni az emberek zsebéből hosszútávon. Amit te mondasz az olyan üzletpolitika amivel a mezei boltoknál is lehet tudni hogy hamarosan gatya az üzletnek.
-
Tigerclaw
nagyúr
A telefon esetén sem azért vették ki, mert nem fért el. Eleve azt is tartani kell valahogy, szóval nem árt ha nem faltól falig van kijelzője. Ráadásul az ujjlenyomat leolvasó sokkal kényelmesebb, mint ez arcfelismerő. Gyakran nem akarja felvenni az ember a telefont, csak valamit állítani akar rajta, így meg mindenképp fel kell venni, magunk elé kell tartani. Arról nem beszélve, hogy így meg elcseszték a tetejét, mert a felső kamera blokk belelóg a képbe, a lekerekített sarkokról nem beszélve. Ez olyan "képesek voltunk rá" ezért megcsináltuk dolog. Ráadásul szeretnek minél több feature-t átvinni az iPhone-ról az iPad-ra.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz aprokaroka87 #5 üzenetére
Ja . 0,1 helyett 0,02 másodperc alatt nyílik majd meg a féjszbuk messzendzser meg a vájber
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9
-
strogov
senior tag
Ez nem ilyen egyszerű. Ha ismerősöd veszi meg akkor ki kell fizetni az ottani "áfá"-t ami ~8%. Így kb. 195 ezer forintra jönne ki, de ha postával kapod akkor biztosan kell majd vámot és áfát fizetned. Így a 699 USD-ből lesz kb. 255k HUF. Nem biztos, hogy érdemes 10k HUF-ért eljátszani ezt. Itthon a legolcsóbb modell 265k HUF lesz.
Ha személyes el tudja neked hozni egy kinti ismerős akkor jelentősen olcsóbb, és megéri.[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
Én bizony nagyon is megvenném az x-et, de nincs rá pénzem, mert máshova kell.
Tavaly nyár elején egy mba-ért kiadtam 300at, szoptam is miatta ~3 honapot, pedig annyibol 2 wines lapost megvettem volna.
És most igaz csak a 8plusért fogok majd karácsonykor kiadni vagy 300at megint, de amit leszoptam a 2 éve vett csucs huawei telommal, senkinek nem kivánom.
Pedig utáltam az applet az áraik miatt.
Kinek vágjak fel? Ugy félten ovom öket, hogy ne legyen bajuk min. 2 évig, hogy a gépetbis kb. törölközöbe csomagoova hordom. Az ismeröseim meg nem olyanok, hogy jujj iphone meg macbook, utca népére meg szarok.
Btw note 8 nem lenne ilyen drága azt venném majd...
Az -
joey04
titán
Igazából teljesen mindegy mennyit gurít, de vicces látni, hogy régebben, amikor a hw gyengébb volt, akkor azzal dobálózott mindenki, hogy benchmark eredményekben milyen szar, és hiába jött rá a válasz, hogy de hát legalább olyan gyors maga a rendszer, le lett söpörve az érv, hogy de hát a pénzéért a legjobbat kapja, néhányan még azt is odatették, hogy akkor is, ha nem kell... most, hogy a saját soc évek óta mindent agyonver, hirtelen nem lett fontos a benchmark eredmény, meg egyébként 2 eltérő rendszer, stb stb.
btw pont azt beszéltük máshol, hogy lehet az Apple lábon lövi magát és szarabbak lesznek az eladások mint várják, mert a 8 nem fog annyira fogyni, mert mindenki ráugrana az X-re, de abból meg ugye nem lesz elég, csak 2018-ban valamikor.
-
H.Istvan25
senior tag
A benchmarknak sose volt sok értelme. Kedvencem az volt amikor anno a Galaxy S4 snapdragon 600-al meg gányolt touchwizzel több pontot ért el mint a Nexus 5 Snapdragon 800-al és gyári androiddal. Valóságban persze ég és föld volt a kettő a Nexus javára. A pontszám szoftveresen manipulálható. Emlékszem annak idején nekem nexus volt, egyik haveromnak meg galaxy. Össze is vesztünk mert folyton azt nyomatta hogy mennyivel jobb az S4 mert több a pont benchmarkban. Egészen addig amíg a kezébe nem adtam a nexust. Akkor úgy felkúrta az agyát hogy azonnal eladta a samsungot és vett egy nexust .
Huawei Mate 9
-
Matada2.3
veterán
Felesleges semmi képpen nem volt kiadni, tesztnek viszont a legjobb. Meglátjuk mennyire tud GPU részt tervezni az Apple, igazából mindene megvan hozzá.
Finn the human
-
kimmaclear
csendes tag
Pedig hidd el. Igencsak döcög a Note 4 Edge-em. És az a maga idejében nem volt azért szar. De nagyobbak az appok, a weboldalak nagyobbak, sok a reklám meg stb. Én azt éreztem mindegyik telefonomnál ami Androidos volt - és volt belőle elég - hogy másfél év múlva már nem úgy működnek. És hiába van legyalulva a rendszer és újrarakva akkor sem. És az első jeleket már egy fél év használat után jönnek. Kezd lassulni. Szokatlan dolgokat csinál stb. Én nem azt mondom hogy ha veszek egy almát ezek nem fognak megtörténni. De valószínűleg időtállóbb a telefon. És ha a mostani árakat összehasonlítom flagship téren nincsenek nagy árkülönbségek a cégek között. Ha már kifizetek egy bizonyos összeget akkor arra költöm inkább amit tovább tudok használni. A Samsung is elkéri a Note 8 árát is elég szépen. És ott sem sok minden változott a mostani telefonomhoz képest.
-
Parallaxis
addikt
válasz Tigerclaw #32 üzenetére
Ráadásul az ujjlenyomat leolvasó sokkal kényelmesebb, mint ez arcfelismerő.
Főleg, ha hátoldalon van ugyebár
De ha akarok valamit a készülékkel tenni, akkor eleve ránézek, szóval ezzel mi is a probléma? Miért is kényelmetlen?
így meg mindenképp fel kell venni, magunk elé kell tartani.
Nem, nem kell. A demoknál is látszik, hogy nincs szükség a felvételre, 45 fokos szögből már azonosít.
-
kalimist
aktív tag
válasz H.Istvan25 #39 üzenetére
Pár éve szinte mindegyik droid gyártó csalt benchmarkok alatt, legutóbb a OnePlus 5. Az Apple-lel kapcsolatban sose volt ilyen hír. A 8/X topikban valamelyik "szakértő" írta, hogy a Geekbenchet lefizeti az Apple (persze forrásmegjelölés nélkül) de ha így lenne azt már régen kiderítették volna. Az eddigi kb. 1.5 éves előnyüket a SoC tervezésben most még egy évvel növelték.
-
joey04
titán
válasz Parallaxis #42 üzenetére
Egyébként eleve nagyon ritka, hogy úgy nyomogatom a telefont, hogy az asztalon van mellettem, mert valahogy megszokásból akkor is legalább megdöntöm magam felé, mert általában valamit csinálok is vele, azt meg marha kényelmetlen nekem, ha az asztalon van. Mindegy, aki extrém szögből nézve, asztalon tartva és állandóan extrém tükröződő napszemüvegben hazsnálná, annak nem lesz kényelmes. az használ jelkódot, vagy vesz más készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
de ha 4x többért adják, akkor már kerestek az üzleten és még exkluzívabb lenne a márka
Ez nem így működik. Egy vállalkozás egy termék árát mindig úgy határozza meg (persze ideális esetben ,de erre törekszenek), hogy a maximális hasznot hozza. Egy kis gazdaságtan tudás nem árt ehhez a kérdéshez.
(#28) mrThomi: rájönne még 27% áfa, meg még talán vám is.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Wesder
félisten
válasz kimmaclear #41 üzenetére
Redmi3-mam ugyan olyan sebességű, mint mikor kivettem a dobozból màsfél éve, pedig abban csak SD617 van. Így nehezen hiszem el, hogy az SD 820-830-835 akadna 3-4 év múlva.
Maradjunk csak a "bencsmàrk"-nàl
SD617=35k-40k
SD835=160k-170k[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Gabi 8906
senior tag
Egyre magasabbak az árak. Amivel nincs is baj...(Minden annyit ér amennyiért el lehet adni.)
De arra kíváncsi lennék mikor lesz változás a garanciaidőkben. Annyi garancia jár egy 300.000-es telefonra mint egy 30-40000 Ft-osra. Ha valamelyik gyártó büszke egy technológiai újítására hogy az "forradalmi" akkor vállaljon a tartósságára is. De ez csak egy vélemény.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
H.Istvan25
senior tag
válasz Gabi 8906 #48 üzenetére
Jogos. A Huawei persze tud 3 éves garit adni 3 hónapos kijelzőgaranciával. Az Apple-nél ennyi pénzért ez lenne a minimum. Akkor tartanám ezeket az árakat elfogadhatónak ha mellé minden téren prémium szolgáltatás járna. Na az Apple-nél nem jár
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9
-
holozis_HUN
veterán
Ugye tudjátok, hogy ezek az eredmények már egy 3-4. Generációs i5-öt súrolnak, sőt hozzák. Azért ezt felejtsük el kérem. 80W tdp vs 1-2w tdp, azérr látszik, hogy miért is nem jó ez a Geekbench.
Amúgy valaki anno linkelte, hogy egy Snapi 820-as ZUK Z2 teló 44k single core-t hozott. Akkor ki is van lemaradva?
El errar es humano y el perdonar, divino.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256gb Titanium Black, független, bontatlan
- iPhone 13 Pro 128 Gb Alpine Green 85% akku
- iPhone 16 Pro 256gb,Desert Titanium,független,bontatlan
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen