- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Az is lehet. Tulajdonképpen vettem egy használt VIA-s, DDR-es alaplapot a régi helyére, és csere után már egyik alaplappal se indult el a gép. Bár a bátyám betudta inditani a régi alaplapot az 1700-essel, de alacsonyabb órajelen futott mint kellett volna, majd lassulva szépen lehalt újra a gép. A táp Acorp volt.
-
SylverR
senior tag
Legelső szűz XP. Egyébként a tisztázás kedvéért: futottak a dolgok szépen, csak nem érte el a 60 fps-t, csak ritkán. 3D Mark alatt elvileg megfelelő értékeket kaptam. 6k. Később az Omega driverrel felugrott 8k-ra. Játékok alatt is javult. De tényleg csak az ilyen voodoo 1, voodoo 2-re irt játékok futottak teljesen egyenletesen.
-
Azért ehhez a fejlesztőknek és az intelnek is lesz egy-két szava.
Amíg van i7, addig a fejlesztők (=visual studio) nyomják a CPU-only kódot.
Amíg az intel készen nincs a saját ütőképes GPU-jával, addig nyomja erőből az i7-eket.
Következésképp, akkor, és úgy terjed el a GPU programozás, amikor és ahogy az intel akarja.
Ez persze elég pesszimista vélemény, de az intel szerintem erre játszik.
Remélem, hogy nincs igazam, és az AMD képes lesz rávenni a fejlesztőket a jóságra.Azért vagyok egyébként pesszimista, mert nálunk egy .NET-only cégnél a fejlesztők 99%-a azt sem tudja, hogy mi az OpenCL. Meséltem nekik, hogy meg akarok tanulni GPU-ra programozni, és azt sem tudták miről beszélek. HSA, meg GPGPU, meg C++ AMP, meg ehhez hasonlók hallatán meg azt hitték, hogy csak okosnak akarok tűnni, és kitaláltam az egészet.
A CUDA-ról némelyik hallott, hogy valami szuperszámítógépek programozására való nyelv.Tehát, először a fejlesztők fejében kell felkapcsolni a villanyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest