- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwsan
senior tag
Sajnos ilyen ez a használt autó biznisz. Lutri.
Utána olvasunk, utána kérdezünk, megveszük és bízunk benne, hogy nem nálunk hazudtolja meg magát a statisztika.Elképzelheto , hogy a mindenki által istenítet legmegbízhatóbb autóra a gatyánkat is rá kell majd költeni. De az is hogy egy kevésbé jó híru autóra pedig hosszú éveken át csak a kötelezokre kell majd pénzt kiadni.
Ettol függetlenül szerintem elso autónak egy nagy drabszámban gyártott, jó alkatrész ellátottsággal rendelkezo, kis fenntartású autó a legideálisabb, amennyiben az anyagiak mást nem engednek meg.
-
bmwsan
senior tag
Peugeotnál gyakran elojön elektronikai hiba, legalábbis 206, 307-nél elég gyakran kell cserélgetni az izzókat.
Jelenleg egy kis 96-os Honda Civic-em van, nem egy eromu 1.4iS 90LE. Nulla és 130 között jól gyorsul. Nem kezdett még el rohadni. Motor és váltó nagyon jó pedig a km-óra alapján már 237ezer km van benne.
Sosem szerettem volna Hondát, de munkámhoz elengedhetelenné vált és gyorsan kellett egy megbízható olcsó autó. Nem bántam meg, hogy megvettem.
Sajnos tényleg sok benne a széthajtott tuningolt vacak.Nagyon megkedveltem, mivel elso saját kocsi meg minden. Mostmár viszont tervezem lassan a cserét, de sajnos amit kinéztem elég ritka darab ( faceliftes BMW E39 523i gyári M-packettel). Úgyhogy még egy darabig szeritem élvezni fogjuk egymás társaságát.
-
bmwsan
senior tag
Még annyit fuznek hozzá, hogy ha maximum 700-800ezred van kocsira, akkor 500-600ezer forint körül nézegess autót.
Mivel eredetiségvizsga, forgalmi, kötelezo stb. egy százas. Illetve akármilyen probléma elojöhet és ezt is bele kell kalkuláni.
Illetve az elso hozzászolásomban nem olasz autóra gondoltam, hanem Olaszországból behozott autókra -
bmwsan
senior tag
Szia!
Nem véltlenül a VW a drágább. Rövid távra mindeféleképpen benzinest keres. Ha 180-200e km alattit akarsz venni olyat nem találsz, vagy nem ebben az árkategóriában. Amúgy is nem km alapján keress autót, hanem állapot alapján.
A típus hibákat pontosan nem ismerem, az biztos hogy az F-es Astrák nem rozsdásodtak, hanem egyenesen rohadtak. A G-re már annyira nem jellemzo, de az is tud rohadni itt-ott.Németországból behozott autók sokkal rozsdásabbak, mivel ott van hó és sóznak rendesen.
Az olasz autóknál nincs ilyen probléma ott inkább esztétikai hibák vannak, jobban lemattult fényezés stb.Ezek közül én a Golfot venném, bár egy millió alatt elég fapadosokat és nem túl jó állapotúakat lehet kapni.
Esetleg hasonló áron lehet nagyon jó Honda Civic-eket kapni, alacsony szervíz költség, megbízható, nem fogyaszt sokat.
A Fordról csak annyit tudok, amit egy autókereskedo barátom mond: A három F-et mindig kerülni kell ( Ford, Fiat, francia autók).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged