- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
Ha újságban, pláne szakmai újságban valamelyik gyárról olyat mondok, hogy életveszélyes a kocsija, mert szar a féke, a kormánya megdöglik, vagy csak útközben szeret kiégni, akkor az bőven alkalmas arra, hogy az eladásokat érezhető mértékben csökkentse. Ekkor vagy lép a gyártó, és hitelrontásért/ rágalmazásért bepereli, vagy nem, és ezzel elismeri.
Mint anno, mikor az Acert kezdtem basztatni, hogy van ad 45 nap után egy új laptopot a szervízben levőért, vagy saját költségen elkezdek országos médiákban hirdetni, hogy az Acer szar. Először megfenyegettek, hogy beperelnek rágalmazásért, de miután elmondtam nekik, hogy minden, amit leírok, bizonyítható lesz, másnap adtak egy új gépet. -
yerico
senior tag
Erre nem vennék mérget, cégessel Pécs-Pest oda-vissza X16XE motorral nem volt elég 1 tank, ami 50 liter, úgyhogy 10 literes átlagot jelent. Az 1.6 75 lovas remek kis motor volt, alacsony fordulaton is jól ment, és nem ette az olajat. A 16 szelepesben mindig volt tartalékolaj.
-
Stanlee
őstag
Amikor meg gazmotort uzemeltettem, ott a kenoolaj felhasznalas 0,3 g/kWh volt. A legnagyobb motor amit basztattam 0,3 kg olajat evett orankent, egy feltoltes 380 l olaj volt, plusz a fogyasztas hozza egy szervizciklusra (ca. 2400 kg olaj
), atlag 8000 uzemorankent volt szerviz, igaz picit nagyobbacska motorrol beszelunk, 20 henger, 48,67 l-es. Szoval igen, valamennyit eleszegetnek ezek a dögök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest