- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, kicsit rázzuk fel a dolgokat. Ha van értelme. Ez lenne a kérdésem nekem is: mivel több egy ilyen egy natív Pi-nél ? [link]
-
Samott
addikt
Es meg egy: VOYO Mini PC Windows 8.1
-
Samott
addikt
Kicsit elszamoltak magukat: MINIX NEO Z64W Windows TV Box -175$
-
kátú
őstag
link?
-
zsírsámán
senior tag
Ha valaki még ezen gondolkozna, végre vannak elérhetőek 100 usd környékén.
-
Samott
addikt
Ne lenne ilyen eros a dollar/gyenge a forint: CX-W8 Wintel Box Atom Z3735F CPU Windows 8.1 Android 4.4 Quad-Core 2GB/32GB ;-)
-
envagyok
veterán
válasz
HornedReaper #139 üzenetére
Tehát durván 40?
Azért sok egy kicsit még...
Én most vettem 30-ért 1gb rammal ugyanilyen vasat, 7 colos érintőképernyővel...
Csak azt tabletnek hívják.
Hdmi, USB ugyanúgy van, csak HUB kell hozzá... -
joergie
őstag
70$ alá kéne süllyedniük ezek árának, mert már van 100$-ért 2/16os tablet is.
Találtam olyan linket, ahol 50-60$-ért van kiírva a Meegopad, az már vállalható LENNE, persze az is out of stock... -
Samott
addikt
Van mar mas formaban is: GULEEK i8 Quad-Core Windows 8.1
-
zsírsámán
senior tag
Nemhiszem hogy itthon lenne bárkinek is, legalábbis csak leírta volna már a véleményét. Én is kb 2-3 naponta nézem különböző oldalakon, hogy mikor lesz elérhető, de mindenhol csak sold out felirat fogad, vagy csak annyit írnak oda, hogy csak január végén lesz újra készlet.
-
tvamos
nagyúr
válasz
quailstorm #120 üzenetére
En is vennem mar... de "Sorry, this item is no longer available!"
Amugy van mar valakinek ilyen? Letezik ez fizikailag is?
-
joergie
őstag
Lehet azért ilyen "drága", mert ehhez nem jár a kedvezményes árú win8.1, mint a tabletekhez. Windows nélkül valóban olcsó lehetne szvsz.
-
envagyok
veterán
Most már van a dealextreme-nél is.
100/110 usd, csak hamar sold out lett belőle.
Szerintem nem lehet ebből annyit gyártani, hogy elég legyen.
[link]
Mennyi rá a vám/Áfa?
Nekem ami hiányzik róla, az a lan, és az usb 3.0, és máris kész a legújabb NAS, torrent, hot spot, xbmc média center pc-m.Mondjuk nem sokkal drágábban, sőt ugyanennyiért, igaz 1gb rammal lehet kapni ugyanezt a gépet tabletként.
A Német MediaMarkt-ban akciózzák most pl. a Toshiba Encore-t...
[link]
Ezen is van hdmi kimenet, de plusz még tabletként is használható.Ha esetleg vki jár arra, hazafele Győrnél egy kis benzin hozzájárulással szívesen átveszek egyet-kettőt.
-
Rota
tag
[link] Win - Android multi boot.
-
ronson
őstag
válasz
quailstorm #124 üzenetére
Ha minimum 25%-al nem lesz olcsóbb a Voyo mini-nel, akkor inkább veszek egy olyat és berakom azt a TV mögé.
-
ronson
őstag
válasz
2 értékeléses eladó. Jót röhögtem.
Maradjunk abban, hogy még nem kapható. -
aelod
veterán
válasz
Thx! Azt hiszem így már van értelme a mini desktopnak. Kíváncsi lennék tényleg egy win 7 rendszersebességre rajta. Vagy akár egy multi boot android win kombóra. Jobban megéri mint egy odroid amivel sokáig szemeztem mivel ez win kompatibilis.
-
quailstorm
félisten
-
aelod
veterán
Nem találtam mennyi ennek darabja. Ha csak egy kell milyen ára van? Lehet én vagyok a láma...
-
kátú
őstag
Valakinek van már ilyene?
-
Na, lassan eljutunk oda, hogy a PC-t dugják a monitorba, nem a monitort a PC-be.
-
-
ronson
őstag
Fel is került a bevásárló listára.
-
hardline
senior tag
Nagyszerű kis masina! Kb egy év múlva már biztos lesz szép számban választék is az ilyenekből. A HDMI helyett én jobban örülnék a DP-nek. (Lehet kapni valami átalakítót? HDMI->DP)
-
kátú
őstag
Ezen gyárilag mi fut? ha megveszem akkor még nekem kell rá tennem valamit vagy rögtön indul valamivel??
-
Komplikato
veterán
"Nem lenne feltétlenül olcsóbb, hiszen ennek a kimenete hdmi, amihez kell megfelelő megjelenítő. Hdmi nincs az olcsó kategóriában."
Mai fejlett eszközökre (telefon, tablet) miracast és hasonló megoldásokkal át lehetne lőni a képét?
Mert ha igen, nagyon nagy kijelző sem kellhet hozzá célfeladatokhoz. Persze menne távoli PC üzemmódban lassabban ha más megoldás nincs ... -
vlevi
nagyúr
Igaz. És ott a Zotac is.
Zotac ZBOX PI320 pico is a pocket-sized Bay Trail desktop PCIgaz, ez már 200 dollár (vagyis 200€), ami már végképp nem a 17ezer forintos ár. Azisigaz, hogy az a 17ezer a sosevolt, soselesz, az csak beetetés.
Vagy itt a többi Zotac. Van itt celeron, amd, ami kell. [link]
Ya, és ide azt írják, Win8.1 preinstalled. Vagyis én úgy olvasom, hogy az árakban benne van.
-
ViZion
félisten
válasz
vittorio7 #96 üzenetére
Minap voltam egy helyen a hálózatot átvariálni, Pana smart TV miatt. Minden frankó (már a nettel, routerrel), kiírta, h van net és frissítenie kell... semmi visszajelzés az usernek, mintha lefagyott volna, de nagy nehezen sikerült. Restart, net újra belő, majd vár a smart menüre... vár... persze a gombnyomkodást megjegyzi, tehát ahogy belépett, ismét bezárta.
A legszarabb, leglassabb smart, amivel találkoztam.
Megoldás: smart gomb megnyom és vagy 2 percet vár. Mondtam, h elvileg net van, kiírta, frissített. De egy YT filmet nem fogok megvárni
leléptem.
-
vittorio7
őstag
"mondjuk az LG WebOS-a már jó irány"
Ez biztos
Vannak tapasztalataid is? Mert most vett egy ismerős egy ilyen LG TV-t. [link]
Szépnek szép, de olyan irgalmatlanul lassú, hogy az már bűn. Nem csak a SMART funkciói (mert ezek gyakorlatilag használhatatlanok) hanem még a bekapcsolása, menü megjelenítése is. Nagy fater azt mondat, annyi idő alatt kapcsol be ez a TV, hogy azt Ő már nem éli meg.
Az LG ügyfélszolgálat is elismerte, hogy bitang lassú a TV. Persze frissítik a szoftverét majd...
Amikor tölt a TV, akkor "kergeti" egymást a képernyő közepén egy kék, egy piros és egy sárga golyó... Igazi öröm percekig nézni.
-
ViZion
félisten
"A mai SMART TV-kel nincs probléma..."
Jujj, ne haragudj, de ez nagyon dúúúúva.
Sajnos lassú, lefagyogat, kezelhetetlen. boltban is kipróbáltam:sz@r. Sógornál a csúcs samu: lefagy. Ismerős samuja: wifi lehalt, barátom LG-je fagyott, filmeket nem játszott le, FW frissítés után léptette a csatornákat, játszott a hangerővel... cserélte samura, erre nem mondott semmit, de nem volt boldog, mikor kérdeztem. Szal. az okoskodás +50k körüli összege helyett inkább ilyet vennék. Arról nem is beszélve, hogy kiderült ez a kémkedős dolog okos LG-ről anno... -
alevan
őstag
Uh, must have érzés (pedig 1 HDMI csatlakozó (vagy DP csatlakozó)val rendelkező ezkös sincs a házban, de ha kapnék egy ilyet, szereznék, hogy kipróbáljam
Ám nem értem, miért gondolják, hogy ez a SMART rendszerek gyilkosa. A mai SMART TV-kel nincs probléma, azon kívül, hogy nem kényelmes távirányítóval irányítani őket (mondjuk az LG WebOS-a már jó irány). És ugyanez a gond fennmarad ezzel a pendrive-al is.
Mondjuk egy XMBC.......
-
vlevi
nagyúr
Én meg nemreg vettem amlogoc soc-s androidos minipc-t. De ez annal sokkal jobb. Jobbnak kell lennie.
De megsokkal jobb lenne, ha emberi aron, valami nuc meretu dobozba raknak. Biztosan lesz olyan is. -
"Ha valahol 20k körül megállna"
Hát ha alibaba-n 500 db-os rendelés esetén ~17k forintnak megfelelő dollárba kerül, akkor sajnos elég esélytelen, hogy 20k alatt megálljon. Én valahol 25-30k körül várom a valós árát.
Sajnos sok hírportálra jellemző (a prohardverre is
), hogy beharangoznak valamit nagyon olcsónak a kínai árával, a nép rápörög, aztán kiderül, hogy sokkal drágább lesz. Kiváló példa erre a Xiaomi Mi Band, amit rengeteg hírportál harangozott be úgy, hogy 12 $ lesz, kínában. Majd mikor megjelent a hivatalos Xiaomi webshop-on, 50$-ról indult, hetekig úgy maradt, majd levitték 35$-ra, megint jópár hétig, és most tartunk 30 $-nál. Ezt figyelembe véve lehet sejteni, hogy az aktuális hírben szereplő mini pc-nek mennyi is lesz a valós ára.
-
DarkByte
addikt
Meglátjuk milyen ára lesz. Ha valahol 20k körül megállna, meglenne mire cserélem anyuék netezős gépét (Athlon64) ami ostanra enyhén túlhaladott
-
nyunyu
félisten
MicroSD XC-ket vajon kezeli?
Egybol rohannek rendelni.
-
uki
aktív tag
Először is kell egy HDMI bemenet a monitorodon amire radugod a cuccot, majd egy USB port vagy bamilyen mico USB-s tolt amiről megtáplálod. Ha USB-s bill-t akarsz rakotni akkor a maradék USB portra dugsz egy USB hubot (aktivat) és mehet a móka. VAgy hasznalsz bluetooth-os bill-t meg egeret. (elegansabb)
-
joergie
őstag
És akkor most ez hogy is néz ki? Tegyük fel van egy USB hub-os monitor. Gyakorlatilag az USB hub-nak áram alatt kell lennie, és a hub egyik kimenetére kéne kötni a stick tápellátás részét, és az adattovábbítós micrusb mehetne a hub bemenetére, ha ki is akarom használni a monitor hub-ját. Előbb utóbb ez is egy (kötelező) feature lesz a monitorokban?! Persze nem tudom jelenleg hogy mennek ezek a monitorba épített hub-ok, de ha nem kap tápellátást a monitorból, nem lehet kihasználni...
-
Nagy királyságnak tűnik a cucc, win10-el okos tvpct lehet varázsolni a nem smart tvkből. Nekem nagyon tetszik
-
rudi
nagyúr
Szerintem első termék árra ez a 125 USD sem rossz. Jönnek majd a konkurensek és az év végére beesik 100-as alá vagy még lejjebb. Persze, a legjobb az lenne ha valami nálunk is elérhető brand, mint a WayteQ, Prestigio, Alcor, Goclever vagy akármelyik rákapna és elhozná 2 év garival 30 000 Ft környékén.
-
aelod
veterán
Ez nagyon jó!
KELL! -
saelin
veterán
Folyik a nyálam.
-
Zoja™
őstag
válasz
zsírsámán #66 üzenetére
Jó lenne, csak valahogy nincs most 35.000 USD tőkém cukrot árulni.
(#67) vittorio7: Igen 1-70-ig, minimum 500 db, de mivel az 500 db a legkisebb rendelhető mennyiség, így a legnagyobb megjelenített ár tartozik hozzá, esetünkben 70 dodó. (Legalábbis szerintem, de javítsatok ki, ha tévedek)
Kb. én is 40k körül saccolom, de mivel első fecske, így nem is érdemes megvenni. Az irány jó, nagy tételben az ára sem vészes, csak meg kell várni, amíg kiforrja magát. -
Zoja™
őstag
Jó lenne ez 70 dolcsiért, csak a cikkben lévő alibaba-s linken minimum 500 darabot kéne rendelni ezért az árért.
-
Pítőr
aktív tag
Milyen jó lenne ez AMD A4-5000 -el 14nm-en! Vagy Denver magos K1-el!
(#61) mzso: Muszáj, ezek mind így működnek, mert ugye a HDMI-nem tápkábel, de szerintem nem nagy baj, elég nagy a tv, hogy mögötte a sok kábel elférjen!
-
Findzs
addikt
nem semmi
így halnak majd éhen a számtech boltosok
-
uki
aktív tag
Itt[link] elvileg 110USD plusz posta a kisebbik verzio.
A nagyobbikra szivesen beneznek mar csak szorakozasbol is, mit lehet belole kihozni.
-
Móci
addikt
Nagyon tetszik a cucc, karácsonyra elférne a fa alá. Mondjuk én egy raspberry pi méretű gépnek örülnék négy usb csatlakozóval, esetleg egy e-sata csatlakozóval extrában a hdmi mellé... (bilibe ér a kéz...)
-
PistiSan
addikt
Ha tényleg ilyen áron lesz, lehet be ruházok egyre
Szimpatikus az x86 kompatibilitás. -
disy68
aktív tag
Nem lenne feltétlenül olcsóbb, hiszen ennek a kimenete hdmi, amihez kell megfelelő megjelenítő. Hdmi nincs az olcsó kategóriában. Hálózati csatlakozás is alapból wifi-n keresztül, ami szintén nincs sok helyen - lehet nem is akarnának. Több usb periféria, billentyű, egér, akármi csak usb hubbal (persze ezt a szerepet elláthatja monitor is adott esetben, de ez szintén nem az olcsó kategória jellemzője). Arról nem is beszélve, hogy ki fog ilyet forgalmazni, szervizelni, stb. Nem csak a bekerülési összeg a fontos.
Nekem inkább otthoni felhasználásra tűnik ez életszerűnek, annak viszont jópofa, pláne, ha a hardver se adja meg magát hamar.
-
Pítőr
aktív tag
Azt hiszem az a kérdésed, hogy maga a ketyere tápja, ami egy mini usb csati, az honnan kapja a naftát!? Egyszerű, bármely mini usb-s mobiltöltőből!
Ahogy nézem sokan azt hiszik, hogy ez egy USB stick, de nem, ez egy HDMI stick, mely csatlakozóján továbbítja képet és a hangot!
-
mzso
veterán
Egyébként ha DisplayPort-os lenne akkor azon keresztül nem kaphatna áramot? Vagy az a másik irányba működik csak?
Lehet az ilyen ketyerékkel érdemes megvárni az új USB-t.
-
pengwin
addikt
Persze, hogy megoldható, de low-costról volt szó. Ha meg már Win-t kell vennie az egyetemnek, az máris minimum megduplázza egy ilyen eszköz költségeit.
Az ilyen sok ember által használt gépeken szerintem egy linux értelmesebb lenne, főleg ha figyelembe vesszük a magyar közép és felsőoktatási intézmények anyagi helyzetét.Egyébként szívesen látnék olcsó AIO gépeket is a Bay-Trail Atomokkal. Rendesen odaverne a jelenlegi méregdrága AIO-knak, a többség úgysem használja ki a képességeiket, és átlagos felhasználás mellett (nem videóvágás, studiófelvétel készítés) ezek is simán hoznák az AIO gépek előnyeit (zajtalan, kis fogyasztás, potenciálisan szép dizájn, kevés helyet foglal...)
-
kenand
veterán
Nekem egy kis dobozos cucc kellene, 1 vagy 2 SATA porttal, mivel az USB 2.0 és a SATA között ég és föld a különbség:
Pl olyan mint a kis MeLEM-m, csak lehetne benne ilyen CPU.
Normál Linux tágogatás a grafikus részhez is jó lenne -
ALBY
senior tag
Ezek után a sok smart tv szégyelje magát...
-
pengwin
addikt
válasz
margithid #44 üzenetére
Itt sem a vassal van a baj, a win7-et gond nélkül vinnie kéne azoknak a gépeknek. A baj az, hogy a Wint simán szétbarmolják a felhasználók, a linuxnál meg nincs rá lehetőségük.
A rendszergazdák dilettantizmusa is nyilván megérne egy misét, hogy nem tudták jól felállítani a wint. Linux-szal jóval egyszerűbb dolguk lenne, ha a teljes gépparkon valami takarékos Ubuntu verzió futna, akkor out-of-the-box lefedné a felhasználók igényeit (legalábbis a bölcsészkar igényeinek 99%-át) -
masholnap
senior tag
drágább a monitor, mint maga a gép
ha lenne kompatibilis tévém, tuti rendelnék -
pengwin
addikt
Egyetemeknek, opktatási intézményeknek tökéletes low-cost alternatíva lehet, pl. könyvtárakba linux-szal. Debrecenben most is Kubuntu fut a Nemzeti Könyvtár gépein, azok nagyon jól használhatóak, az ugyanolyan windows-os gépek az angol-amerikai könyvtárban még a homokórát sem tudják akadás nélül animálni...
-
bencek
csendes tag
Az a jó csájníz' cigis doboz a bemutató képen
Hiába no, a kínaiak még mindig ott vannak a dizájnban
-
Silentfrog
veterán
Ha egyszer idehaza is kapható lesz akkor mely hardverek között kell majd keresnem? Komplett számítógép?
Mert ugyebár netes webáruházakban kategoria szerint vannak a hardverek.
Nekem ilyen kell! Ez nem olyan szokásos sablonduma,én ilyet akarok venni! -
smkb
őstag
válasz
quailstorm #35 üzenetére
Na nekem is nagyon pozitív meglepetést okozott az Acer B115 ami elég hasonló az átlalad látottal notival, csak ebben N3530 Pentium van, és azonnal dobtam bele egy 120-as Samu Evo SSD-t a HDD helyett (pillanatok műve csak). A passívsága miatt bárhova le lehet dobni, ölbe venni, mert nincs szsösz beszívás, stb. Mikor levettem az hátlapot, láttam, az alaplap még negyedét sem töltöti ki a notinak (az akku kb 60%), nem csoda, hogy könnyen lehet egy nagyobb pendrive méretbe zsúfolni. Nekem így most full passzív, és nagyon gyors, pillanatok alatt bootol be. Komolyan imádom ezt a kis notit, és a wines tabom használatát ki is lőtte mivel 1,14 kg mérlegen, így akár egykézben is simán lehet tartani, és 7-8 órán át húzza a neten lógva youtubozva, vagy hd mkv kat nézve. Eljátszogatni is lehet vele, Kings Bounty szépen fut. Torchlight 2, HL2, Pinball FX2 meg pár apróság van fenn rajta amik gond nélkül mennek. A Bay Traillel nagyon nagyot durrantott az Intel.
Nagyon durván kényelmetlen utána kézbe venni a 15,6 colos 2,5 kilós notit.
-
Xmister
senior tag
Usb hangkari 1000Ft
-
nonsen5e
veterán
Lenne benne egy jack csatlakozó azonnal venném, de nincs egy HDMI-s eszközöm sem.
-
quailstorm
félisten
Teljes mértékben egyetértek. Nem olyan rég adtak nekem egy cukipink baytrail (ventilátor mentes) laptopot (Acer E3-111)telepítésre.
Szájtátás megvolt (ami nálam volt abban 500GB-os HDD, 100mb/s körüli szekvenciális átvitellel, miközben a gamer lenovo tud 50-et, meg 4GB RAM is volt). Mondjuk arra rátett a noti körökben jónak számító HDD is, de böngészésre kiváló, fullHD filmet meg bármikor vitte.
A Celeron E3200-am teljesítményét többnyire hozta, és még így is gyengébb, mint unokatesóm 8.1-es tablete! Ami egy Asus Vivotab egyébként.Játékra nem igazán szerencsés, indie címeken elvérzett, mint a Limbo, vagy a Bit.trip.runner, de a CoD4 tűrhető, a HL2, Portal, DOOM3 meg teljesen jó.
Linux támogatás, meg multiboot, satöbbi meg remélem vicckérdés volt a többiek részéről. EZ EGY PC. Mondjuk az énnálam járt laposnak igen szar EFI-je volt, de attól még simán lehetett volna egy Win7, Win8.1, Ubuntu 14.04, Android kitkat multibootot csinálni. Secure boot kikapcsolható volt szerencsére.
-
margithid
veterán
17k-ért egy komplett pc, nem semmi. Hihetetlen, hogy milyen technológia van már ma.
Nekem amúgy asus T100-am van, tökéletes kis masina, nagyon jó üzemidővel.
Én asszem megvárom win10-et és akkor veszek egy ilyet, remélhetőleg 2 GHz környéki alapórajelű atommal, 4 GB Rammal, 64 GB tárhellyel.
Egy ilyen cucc szerintem az emberek 90%-ának az igényeit kielégítené.
A szkeptikusok meg remélem belátják, hogy win10-zel összeér a wp és az asztali windows. Ezek után ez egyértelmű. -
Na végre,hogy kitalálta valaki.Rádugod a tévédre és máris ott a windows-os számítógép,gyakorlatilag játékon kívül szinte mindenre jó.
-
dgabor80
tag
asszem megvan az új médialejátszóm
-
Yutani
nagyúr
Már venném is, ha egyszerű halandó megvehetné valahol...
-
ALLAT001
senior tag
Tényleg ez mekkora ötlet!
USB foglalatos CPU, RAM, VGA kártya.
Csak kéne egy jó "alaplappal" szerelt TV és mindenki rádugná, ami kell.
-
Már csak egy sata kivezetés hack kellene és akkor tökéletes.
-
vittorio7
őstag
Igen ez lesz a jövő egy szelete. A mini PC-k előre törnek. Bár egy jó árasított NUC-nak is örülnék.
És mennyibe fáj majd egy ilyen "PC-re" a Win 8.1? Lehet, hogy többe kerül rá a Win 8.1 mint maga a pendrive PC?
-
bacsis
Közösségépítő
Állat cucc, furmarkolnám
na de ezen én csak 1 USB portot látok, hogy lehet rákötni billkót meg egeret? csak egy USB elosztóval? -
Nem nagyon hittem, hogy teljes értékű Win jól mehet majd a telefonokon, de ezek után bármit bekajálok.
Egyébként tényleg érdekel, hogy hogyan megy: rádugom a töltőre, a perifériákat/usbhub-ot meg a stick-re, és voilá?
-
ALLAT001
senior tag
Mostmár tényleg kezd érdekelni a dolog. TV-hez is jó ez?
Bedugom ezt és még egy Logitech unifájing izét wireless bill+egérrel és már kész is a számítógépem? -
Polllen
félisten
Mióta használtam új win tabot, ilyenre várok kb. Htpc egy stick-ben
-
ALLAT001
senior tag
De hogy műxik ez az izé??
Beleszúrom a monitorba és megjelenik a Winf0s?
-
satz18
őstag
Én a jövőt látom ebben a ketyerében. Nagyot fordult pár év alatt a világ.
-
wassermann
addikt
Úgy is gépet szeretnék cserélni, lehet hogy ő lesz az...
-
rudi
nagyúr
Anno én is így álltam hozzá a Bay Trail Atomhoz. Aztán elkezdtem futtatni a benchmarkokat meg az alkalmazásteszteket és néztem nagyot, hogy a 2 GHz-es Core 2 Duo egészen elfogadható sebességszintjét hozta. Szóval ez az Atom már nem az az Atom! Főleg nem akkor ha HDD helyett valami flash háttértár van mellette. Nem is kell 300 MB/s-ot olvasó SSD, eMMC-vel is szépen hasít, mert nem a nyers átviteli sebesség a lényeg, hanem a merevlemezekénél egy nagyságrenddel kisebb elérési idő.
Summázva, ebben a "pendrive-ban" a 2008-as asztali géped van benne
-
Tomy Yayo
senior tag
Most azonnal venném a 2GB-osat.
-
Buci21
addikt
A 2gbost vinnem egy jo kis fasza ubuntuval vagy linux minttel
-
Samott
addikt
Na vegre! Ilyenre vartam mar regota...
-
ViZion
félisten
Tyűűű. Ez azé' kemény. Mondjuk kíváncsi lennék majd egy tesztre, h kb. mi hozható ki, milyen a linux támogatottság, ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest