- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
vittorio7 #96 üzenetére
Minap voltam egy helyen a hálózatot átvariálni, Pana smart TV miatt. Minden frankó (már a nettel, routerrel), kiírta, h van net és frissítenie kell... semmi visszajelzés az usernek, mintha lefagyott volna, de nagy nehezen sikerült. Restart, net újra belő, majd vár a smart menüre... vár... persze a gombnyomkodást megjegyzi, tehát ahogy belépett, ismét bezárta.
A legszarabb, leglassabb smart, amivel találkoztam.
Megoldás: smart gomb megnyom és vagy 2 percet vár. Mondtam, h elvileg net van, kiírta, frissített. De egy YT filmet nem fogok megvárni
leléptem.
-
ViZion
félisten
"A mai SMART TV-kel nincs probléma..."
Jujj, ne haragudj, de ez nagyon dúúúúva.
Sajnos lassú, lefagyogat, kezelhetetlen. boltban is kipróbáltam:sz@r. Sógornál a csúcs samu: lefagy. Ismerős samuja: wifi lehalt, barátom LG-je fagyott, filmeket nem játszott le, FW frissítés után léptette a csatornákat, játszott a hangerővel... cserélte samura, erre nem mondott semmit, de nem volt boldog, mikor kérdeztem. Szal. az okoskodás +50k körüli összege helyett inkább ilyet vennék. Arról nem is beszélve, hogy kiderült ez a kémkedős dolog okos LG-ről anno... -
ViZion
félisten
Tyűűű. Ez azé' kemény. Mondjuk kíváncsi lennék majd egy tesztre, h kb. mi hozható ki, milyen a linux támogatottság, ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Kedvező árú PC és monitorok eladó
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest