- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Ez durva..
Milyen bőrkeményedések lehetnek a kezeiken ennyi pötyögéstől?
Én még emlékszem, hogy volt pár éve egy hír, hogy egy usabeli szolgáltató kliense a korlátlan sms csomag keretében vagy 10k sms-t küldött, de a számláló szoftver vmi miatt egy bizonyos szám fölött elkezdett számlázni neki, és hó végére vmi horribilis összeg jött ki.
Erre mondta a szolgáltató, hogy az valójában nem korlátlan, de azért most az egyszer elengedik neki.
De látom azóta változott a helyzet.Nekem van havi 60sms-em ingyen, az bőven elég, ha vmi fontosabb van, akkor úgyis telefonálok vagy mail, sms-ek száma a korral csökken.
Pár éve, amikor voda ajánlott havi 1000sms/1000ft opciót, kipróbáltam mennyit tudok küldeni, és max 3-400ra jött ki, de kb a fele nem érte el a 60karaktert sem.
A keret fennmaradó részével meg teszteltem, hogy milyen telefon mekkora smst bír kezelni maxRootRulez: ha jól tudom kint a tinik körében még mindig a sidekick típús (eldöntöd és kicsúszik a fullqwerty gombsor) a menő, szerintem érintős telón már nem lennének ekkora számok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest