Hirdetés

Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

Ez durva..
    Milyen bőrkeményedések lehetnek a kezeiken ennyi pötyögéstől?:D
    Én még emlékszem, hogy volt pár éve egy hír, hogy egy usabeli szolgáltató kliense a korlátlan sms csomag keretében vagy 10k sms-t küldött, de a számláló szoftver vmi miatt egy bizonyos szám fölött elkezdett számlázni neki, és hó végére vmi horribilis összeg jött ki.
    Erre mondta a szolgáltató, hogy az valójában nem korlátlan, de azért most az egyszer elengedik neki.
    De látom azóta változott a helyzet.

Nekem van havi 60sms-em ingyen, az bőven elég, ha vmi fontosabb van, akkor úgyis telefonálok vagy mail, sms-ek száma a korral csökken.

Pár éve, amikor voda ajánlott havi 1000sms/1000ft opciót, kipróbáltam mennyit tudok küldeni, és max 3-400ra jött ki, de kb a fele nem érte el a 60karaktert sem.
    A keret fennmaradó részével meg teszteltem, hogy milyen telefon mekkora smst bír kezelni max :D

RootRulez: ha jól tudom kint a tinik körében még mindig a sidekick típús (eldöntöd és kicsúszik a fullqwerty gombsor) a menő, szerintem érintős telón már nem lennének ekkora számok.

Új hozzászólás Aktív témák