- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
yako
tag
Szevasztok!
Megosztanék én is egy pár eredményt.
Illetve sikerült a Cryostasis PhysX Tech Demo-t is működésre bírni, csak DirecX-et kellett frissíteni...
Az eredmény pedig érdekes: az átlag FPSben emelt szinten kevesebb jut, viszont jobb a max FPS, ugyanakkor több időt vett igénybe a teszt futtatása.
Itt alapon ment mindkét kártya.
Itt pedig kicsit húzva, úgy, ahogy az előbbi képeken láthatjátok! -
yako
tag
Szevasztok!
Próbálkoztatok a Cryostasis PhysX Tech Demo-val?
Nekem nem fut le. Csak fekete képernyőt látok, és a feladatkezelőben kell bezárnom, mert nem csinál semmit. majd kapom az eredményt: futott pl. 5 másodpercig, volt x frame, min, max és átlag FPS, de maga a prg nem futott végig!
Telepítésnél nem hagytam, hogy mást is - pl másik Physx drivert - feltegyen.Ötlet?
-
yako
tag
Hi!
Ti mivel szoktátok - ha szoktátok - húzni a VGAkat?
Csak azért, mert jó lenne egy olyan prg, amivel egyszerre lehetne piszkálni a két különböző kártyát, tehát kezelje egyszerre az ATIt és az NVt is!Az MSI Afterburner ilyen?
Kösz! -
yako
tag
válasz
BullKoxa #304 üzenetére
Nos, tulajdonképpen mindent így csináltam, kivéve, hogy nem csökkentett módban tettem fel az NV meghajtót. Illetve nem nagyon tudom, mit mutogatott a Feladatkezelőben. Csak azt mondta, hogy legyenek leállítva azok a dolgok?
Illetve, más Physx drivert használt.A Windows szerveres dolog nekem is szemet szúrt! Már azt hittem, mindenki azt használja!
-
yako
tag
Szevasztok!
Nekem sem igazán akar menni!
A 195.62es Nv, és 9.10.0129es Physx driver simán felment, de a patch-elésnél az írja ugyan, hogy Cake Done, viszont Can't find pattern! üzenetek is vannak előtte.
Kitrjesztés szerintem Ok, de a CPU-Znél nincs pipa aPhysx-nél!Tudtok segíteni?
196.21 NV illetve a 10.02.22_9.10.0222 physx segíthet? Ez esetben nem kellene az aszalt kiterjeszteni?Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- Macrodroid
- 3D nyomtatás
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest