- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
gabipaci #110 üzenetére
Nem értem miért nem helytálló kijelentés az Eyefinity-vel kapcsolatban, hogy én inkább egy nomális kijelzőt vennék három trucsmó helyett.
Persze, az szíved joga, hogy te döntsd el hogy neked melyik éri meg. Én csak azt mondtam, hogy szerintem ez így nem éri meg (az Eyefinity, ha nem futja 3 normális monitorra, illetve hogy legalább a középső ne TN legyen, a perifériára persze elég az is... na de középre...).
-
Ha már a pixmania-n jártál, vehettél volna egy fényképezőt is, legalább HD videofelvételi lehetőséggel és meg lenne oldva az erőforrás, meg a fileméret probléma is. Legalábbis szerintem a legtöbben az élményre kiváncsiak, nem feltétlenül az 5*1Mp videóra, amit kezelni sem egyszerű. A VirtualDUB egy jól használható videó konvertáló program, s nem utolsósorban ingyenes. Egyébként grat, szépen néz ki
-
DMG
senior tag
Mi a gondod asztal kezeléssel?
A hétvégén összedobtam egy 2 monitoros eyefinity-t de sajna eszköz hiányában nm lett a legjobb, két 1024x768-as monitor volt beofogva próbaképpen. De nem szerette a crysis a felbontás szóval nem tudotam megnézni mit bír a kis 5750-es zsugám.
Asztal kezelést nagyon nem néztem, de lehet meglesem ha lesz szabad időm, csak kéne valahonann szereznem még egy 1280x1024-es monitort. Aztán jövőre azt hiszem gépet építek.
-
DMG
senior tag
Az érdekelne.
Egyébként fellelhető valahol olyan pár VGA-t magába foglaló teszt a neten ami kimondottan eyefinity-t tesztel 3 monitoron? Mi a belépő szint amivel már érdemes eyefinity-re építeni? felteszem egy 5770 még játékra gyenge ekkora felbontásban, hiába támogat 5 monitort.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest