Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Peter Kiss #3 üzenetére

Hát jó, végül is most a kommentben leírtam, úgyhogy nem kell kiegészíteni, ha valaki végiggörgeti az írásodat, akkor a végén úgyis egyből látja az én firkálmányomat is. :D

Egyébként meg azért javasoltam a kiegészítést, mert a kezdők általában azt kapják az arcukba, hogy használjanak mindenképp Apache-ot, többnyire az IIS meg sincs említve sajnos (épp ezért ideje ezen változtatni, ezért is örültem, hogy megírtad ezt a cikket), de az Apache+PHP+MySQL kombóhoz jó részletes leírásokat találnak mindenhol, míg az IIS+társairól kevésbé, így gondoltam nem árthat, ha a kezdők minél több infót kapnak, hogy megjöjjön a kedvük a dologhoz. A kezdő meg nem egyenlő a "teljesen hülyével" (hogy szavaiddal éljek), még ha ezek a dolgok egy csöppet sem triviálisak számára.
    Mondjuk az igaz, hogy egy kezdő számára jóval nehezebb pl. Apache-nál egy VirtualHostot normálisan bekonfigolni, egy szöveges fájl, meg egy parancssoros felület segítségével, mint IIS Managerben pár másodperc alatt felhasználóbarát grafikus felületen összekattintgatni...

Új hozzászólás Aktív témák