- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Azt mondta a MS, hogy régebbi, gyengébb hardvereken is jól fog futni. Attól, hogy kevés netbook fogy, egyrészt még vannak eladások, másrészt még használnak ilyeneket a userek.
Nem mondom, hogy nagyon nagy probléma, mert azt csinál az MS, amit akar, csak ez már a sokadik ellentmondás.
-
törölt tag
Felfogtam. De ez "egy zenelejátszó, egy Skype, letöltések, stb... viszont ott nem az alkalmazás, hanem okosan annak csak egy kicsike (és kis erőforrást igénylő) szelete fut a háttérben így nem fogja feleslegesen a procit és a memóriát..." nekem spec azt jelenti, hogy ugyan még nincs kib.szva, csak azon a minimális erőforráson kívül, amelyik "nyitva" tartja, semmilyen egyéb forrást nem kap. Így nem megy. Ha nem így van, akkor félreértettem. Tudom, régebben is volt erről szó, azért csodálkozám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest