- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balinlin
senior tag
Én is lecseréltem a Zenfone-t, az utód egy Galaxy A70. Minden jót kívánok nektek! Azért időnként be fogok térni.
-
balinlin
senior tag
válasz
Bálnaborjú #360 üzenetére
tedd fel manuálisan
-
balinlin
senior tag
válasz
pecccccccca #266 üzenetére
tényleg elég gyenge, mondhatni pocsék a kamera
szerintem az enyém hamarosan a hardveraprón végzi, nem csak emiatt de sok apró bosszantó dolog miatt... -
balinlin
senior tag
válasz
Bálnaborjú #257 üzenetére
Ugyan nem sokat lógok wifin, de nem tűnt fel különbség. Az viszont zavar, hogy rejtett SSID-hoz nem tudtam csatlakozni.
-
balinlin
senior tag
én akkor megnyomom a gombot és kész, de köszi a tippet, lehet kipróbálom.
de pl. szoktam youtube videóra elaludni, akkor ez nem megoldás.
vagy jön egy értesítés és utána úgymarad a kijelző...
ma sajnos megint csinálta, jövő héten még úgyis táppénz, pont jó lesz egy teljes gyalulásra -
balinlin
senior tag
-
balinlin
senior tag
válasz
Bálnaborjú #222 üzenetére
nincs bekapcsolva, már a dupla koppot is kikapcsoltam...
eddig ezzel az új rommal szerencsére csak egyszer fordult ez elő és egy újraindítás segített.
ha újra előfordul, csinálok egy teljes gyalut, aztán meglátjuk -
balinlin
senior tag
Én bírtam csatlakoztatni bt eszközt gond nélkül, igaz a korábbi pie alatt. Majd megpróbálom a mostanival is.
szerintem sem bír összegészében kevesebbet, mint korábban. Ami sajnos most is előfordult az az hogy nem alszik el a telefon, ami viszont az üzemidőre és az idegeimre sincs jó hatással.... -
balinlin
senior tag
válasz
matteo_szg #198 üzenetére
https://forum.xda-developers.com/asus-zenfone-max-pro-m1/how-to/pie-rolled-t3907776
-
balinlin
senior tag
válasz
Bálnaborjú #190 üzenetére
Végül azért nem tettem fel, mert az nfc kérdéses hogy támogatott-e, korábban tuti nem volt az.
-
balinlin
senior tag
Én viszont pont az nfc megléte miatt választottam ezt a telefont (az akku mellett persze)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest