Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz undercover #1235 üzenetére

Szerintem 2 lehetoseg van.
    1. a hiba a telefon mas hardverelemetol is fugg: szerintem ezt reg megtalaltak volna, es en ugyan nem olvasom a megfelelo kuldfoldi forumokat, de ott mar biztos kiderult volna, ha ugyanazok a keszulekek ujra gallyra mentek volna - ezert szerintem ennek igen kicsi a valoszinusege; bonusz hogy a magyar jogszabalyok szerint javitasra koteles vagy varni de javitgatasokra nem, akkor full uj telot kellene adniuk ha visszater a hiba
    2. a hiba az alaplapbol kovetkezik: ez esetben van egy hibavaloszinuseg alapjan 0 km-es mobilod, nem nagyobb hanem kisebb az esely (csak ugye annyival masabb mint amikor vetted, hogy akkor nem is tudtal arrol, hogy van ilyen esely)
    Szerintem most allsz ott, mintha a tied nem lett volna hibas, hanem vettel egy telefont es miutan mar nem tudsz elallni kiderul, hogy van meghibasodasi valoszinuseg (kb. mint en).
    En objektive nem latom racionalisnak az eladasat, emocionalisan plane nem, lasd a vevo elott vagy elhallgatod, vagy 1.-beli kockazatot tul magasnak fogja talalni...
    Az persze szubjektiv, ha rossz erzesed van attol hgohy barmikor behalhat.
    Epp most jottem a t uzletbol mert en meg - regen tortent ilyen velem utoljara -otthonhagytam, persze pont ma kellett volna a kozlekedeshez, de vegul tudtam masod-sim-et kerni ingyen, szerencsem van.

Új hozzászólás Aktív témák