- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
Végre, valaki észrevette rajtam kívül, hogy mindig ez van. Korábban engem mindig lehurrogtak, mikor írtam, hogy a frissítés az csak a bajt hozza. Most a Samsung Note 9-el én kifogtam és csak apróbb hibák vannak, de ez véletlen szerintem. És az a baj, hogy még azt se mondhatjuk, hogy "Jó, akkor veszek ájfont", mert ott is ugyanezt csinálják. Lásd szándékos lassítás.
-
iguana
őstag
én még nem tettem fel.
óvatos vagyok, de nyilván fel fogom tenni inkább a hétvégén. nálam elsősorban munkaeszköz a telefon.igen, én is meglepődtem, hogy mennyi mindent kiszedtek belőle. ezt most nem tudom, hogy általánosan a 10-es verzió miatt vagy az asus "kényelemből" és a további panaszokat elkerülendően döntött így.
az AI charger kivételén nekem is felszaladt a szemöldököm.jó pár éve a korábbi telefonjaimon össze-vissza rom-oltam, napi szinten képben voltam, nightly release-k, releváns xda fórum napi többször látogatása az életem része volt.
(talán 2x néztem meg ehhez a telefonhoz tartozó xda fórumát.)ma már nem is érdekel, meg nem is érzem szükségét a pl. undervolt-nak, saját kernelnek, overclock-nak, optimalizációnak, mert mindenben kiszolgál egy mai közép kategóriás telefon a felesleges app-ok eltávolítása/tiltása után.
tényleg mindenben.
még root sincs a zenfone 5z-em. régebben el sem tudtam képzelni, hogy lehet így élni.szóval lehet, hogy ezek a 10-es verzió hozadékai/másképp van megoldva. passz, de furi.
az akksi időre leszek kíváncsi és hogy végre lesz dark mode.beszámolókat írni ér.
-
mrbego
aktív tag
Köszi a választ.
Amoled engem sem érdekel. Zenfone 2-m volt (édesanyámnak adtam) de váltottam idén Huawei P Smart 2019-re.
Ez aránylag fürge, de hiányzik a régi ZF2 szoftver apró "okosságai".
Na meg jobban szólt fülessel a zene is, meg az egy szem kamerája is talán jobb volt mint ez a sok (kamu) kamera.
Egy szóval kicsit visszasírom a ZF-t, és most megláttam akcióban. Nem szoktam cserélgetni a telefonom, kb. 3 évente újítok.
Na még alszok rá egyet és meglátom csatlakozok e hozzátok.Szerk. : neztem a Xiaomit, de nekem valahogy túl kínai. (Az Asusban bízok, bizonyított már.)
-
gigiradok
tag
Köszi, rendeltem is pár tokot
Egyébként ma nekem is előjött ez a gmail probléma, amit említettetek. Tegnapig nem volt gond, mindig értesített a telefon, de ma csak akkor látom, ha belépek az alkalmazásba. Még ezt a kék pontot sem teszi oda az ikon mellé. Erre találtatok valami megoldást vagy ennyi maradt a dolog mindenkinél?
-
iguana
őstag
nekem még mindig nagyon mélyen tud aludni a gmail, így nem jön push értesítés, amíg fel nem oldom.
hétvégén lesz időm újra telepítenem a telefont, majd kiderül, hogy frissen, "üresen" is csinálja e.
ja, és jött egy új frissítés. (a release note alapján megegyezik az előző frissítéssel, de azt valami baki miatt visszahívták/leállították/eltüntették.
Release Note [link]
Update security patch to 2019-02-05.
Fix Line Photo Rotates issue.
Improve sound quality. -
iguana
őstag
tegnap én is telepítettem. te jobbnak hallod az audio minőségét? én a mélyeket és a magasakat végre "szélesebbnek" érzem, nem olyan nyomott a hangja. főleg ha közepesnél hangosabban és fülessel hallgatom. remélem nem placebó
meg most már az audiovarázslóban egyéni módban aktív lett a mély és magas csúszka is. (eddig inaktív volt csak az eq-val lehetett állítani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest