- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
én még nem tettem fel.
óvatos vagyok, de nyilván fel fogom tenni inkább a hétvégén. nálam elsősorban munkaeszköz a telefon.igen, én is meglepődtem, hogy mennyi mindent kiszedtek belőle. ezt most nem tudom, hogy általánosan a 10-es verzió miatt vagy az asus "kényelemből" és a további panaszokat elkerülendően döntött így.
az AI charger kivételén nekem is felszaladt a szemöldököm.jó pár éve a korábbi telefonjaimon össze-vissza rom-oltam, napi szinten képben voltam, nightly release-k, releváns xda fórum napi többször látogatása az életem része volt.
(talán 2x néztem meg ehhez a telefonhoz tartozó xda fórumát.)ma már nem is érdekel, meg nem is érzem szükségét a pl. undervolt-nak, saját kernelnek, overclock-nak, optimalizációnak, mert mindenben kiszolgál egy mai közép kategóriás telefon a felesleges app-ok eltávolítása/tiltása után.
tényleg mindenben.
még root sincs a zenfone 5z-em. régebben el sem tudtam képzelni, hogy lehet így élni.szóval lehet, hogy ezek a 10-es verzió hozadékai/másképp van megoldva. passz, de furi.
az akksi időre leszek kíváncsi és hogy végre lesz dark mode.beszámolókat írni ér.
-
iguana
őstag
válasz
matteo_szg #136 üzenetére
juhé. este ránézünk.
Asus Zenfone 5Z Android 10 stable update goes live with ZenUI 6 skin -
iguana
őstag
07.30-án kijött a legújabb update, nálam most jelent meg.
Version
90.11.162.88Model Name
ZenFone 5Z (ZS620KL)Release Note
Update security patch to 2019-07.
Fixed occasional can't reading of SD card.
Update and optimize System.többen panaszkodnak lassulásra, lag-olásra.
[kapcsolódó fórum]
yt példa: [link]én még nem nyomtam rá az update-re.
valakinek tapasztalat? -
iguana
őstag
új frissítés:
Version
90.11.162.72Release Date
2019/06/11Release Note
Update Google security patch to 2019-05
Improve sound quality
Update and optimize System -
iguana
őstag
végül nem tettem fel a bétát.
rövid összefoglaló, aki megtette: [link] -
iguana
őstag
android Q beta-t kapott a telefon:
[link]
én nem tettem fel. lehet hétvégén játszom vele.
aki igen, bátran ossza meg a tapasztalatait. -
iguana
őstag
új frissítés jött ki.
【Release Date】
2019/05/06
Since the server pushes update notice to different serial numbers by batches, it may take some days for you to receive the FOTA notice. Thanks for your patience. You may tap “System updates” in[Settings] >[System] to check if there is new firmware available. Or, you can also try to manually update firmware by referring to the following link.【Release Note】
Update Google security patch to 2019-04
Improve sound quality and startup Speed.(tényleg gyorsabb lett az újraindítás.)
-
iguana
őstag
nekem még mindig nagyon mélyen tud aludni a gmail, így nem jön push értesítés, amíg fel nem oldom.
hétvégén lesz időm újra telepítenem a telefont, majd kiderül, hogy frissen, "üresen" is csinálja e.
ja, és jött egy új frissítés. (a release note alapján megegyezik az előző frissítéssel, de azt valami baki miatt visszahívták/leállították/eltüntették.
Release Note [link]
Update security patch to 2019-02-05.
Fix Line Photo Rotates issue.
Improve sound quality. -
iguana
őstag
tegnap én is telepítettem. te jobbnak hallod az audio minőségét? én a mélyeket és a magasakat végre "szélesebbnek" érzem, nem olyan nyomott a hangja. főleg ha közepesnél hangosabban és fülessel hallgatom. remélem nem placebó
meg most már az audiovarázslóban egyéni módban aktív lett a mély és magas csúszka is. (eddig inaktív volt csak az eq-val lehetett állítani)
-
iguana
őstag
jött egy frissítés. [link]
Release NoteUpdate security patch to 2019-02-05.
Fix Line Photo Rotates issue.
Improve sound quality. -
iguana
őstag
köszi a válaszokat.
igen, csak gmail-nél. nincs facebook-om, vagy egyéb más szósül cucc, csak telegram. azt például mindig megkapom, azonnal. akár wifi, akár mobil kapcsolaton vagyok.mármint az a helyzet, hogy megkapom a gmail értesítést is, HA feloldom a telefont mondjuk 1-2 óra inaktivitás után. magától kussban van a telefon, amíg nem oldom fel. próbáltam állandó wifi és normál mobil adatkapcsolat mellett is. pl.: este leteszem a telefont, nincs semmilyen vezérlés, akku üzemmód szabály bekapcsolva. minden alapon.
küldök magamnak egy mail-t reggel (más címről, az is gmail), várok 10-20 percet és semmi. ahogy feloldom a telefont azonnal ott az értesítés. azonnal...de nem is kell egész éjszakát kivárnom. saccra kb. 30 perc (gondolom valahol itt megy le deep sleep-be a telefon) után nem jelez a telefon magától gmail esetén. más értesítés esetén nem tudom, hogy miképp működik/működne, mert ahogy írtam csak gmail-t, meg telegram-ot használok.szóval igazából az érdekelne, hogy nálatok minden szabály, paraméterezés, külső alkalmazás nélkül, ha küldtök magatoknak egy mail-t a gmail-es címetekre ami szinkronizálva van, jelez e a telefon kb. 30 perc, 1 óra teljes sötétség/tétlenség után?
-
iguana
őstag
elég kihalt a fórum, de hátha:
a problémám az, ha deep sleep-ben van a telefon nem kapom meg pl. a gmail értesítéseket csak ha feloldom a telefont. akkor azonnal beugrik akár az órákkal ezelőtt érkezett mail értesítése(k).
már végig bogarásztam a menüt, mindent alapra állítottam vissza, akku gazdálkodás az alapon van (egyensúly), nincs bekapcsolva időzítés, nem tettem tiltólistára stb.
el vagyok veszve. nem tudom, hogy ez pie hiba, maga a telefon szoftver hibája (gyárin vagyok, root nélkül)valakinek ötlet? sok mindent próbálgattam már, (gmail-t kivettem az akku optimalizált app-ok közül, visszaraktam, semmi.) hátha valakinek van ötlete, ez eléggé bosszant és nem jó ez így.
illetve: nektek jelez a telefon kb. 1-2 órás teljes tétlenség után, ha gmail-t kap/küldesz rá?
lenne valaki olyan jó, hogy ezt kipróbálná? -
iguana
őstag
válasz
ghiottone #69 üzenetére
a fórumokon "gyengeségnek" az akksi időt mondják.
szerintem ez elég felhasználó függő. nekem 1,5 nap simán.főleg, mivel új és még nem laktam be véglegesen állandóan nyomkodom. nem játszom, vagyis nem játszottam eddig. mail, waze, telefon, telegram...ilyenek. ahogy én használom elégedett vagyok vele. -
iguana
őstag
válasz
ghiottone #67 üzenetére
itt a teljes lista, lehet szűrni:[link]
néhány napja nézegettem, de a lista alapján elég gyakran frissítik. még csak ma tettem fel kíváncsiságból, hogy majd kipróbáljam.vagy a telefon frissítésre gondoltál?
lol.
kb. 1 hete használom, egy frissítést kaptam eddig, a pie-t. -
iguana
őstag
akkor meg is rendelem ezt az ajánlott tokot.
-
iguana
őstag
én is valamilyen "hátsó" tokot, vagy mit keresek. soha nem használtam tokot, nem szeretem, de ennek a hátulja olyan mértékben tud zsírosodni és csúszni, hogy csak na.
jól látom, hogy hiába frissített a telefon pie-ra, nincs benne a klasszikus dark mode?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Socket AM5
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest