- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz
Sebestyen01 #3620 üzenetére
+1
És nekem sincsenek ezek a felsorolt gondok, és jó az usb, nem lötyög, szorúl stb... én az asus tab töltőjét használom és az is pont illik bele... Jó azért az enyém is billeg
bár a tok csökkenti, de nem is szoktam úgy használni...
Igaz én csak 4G használom...Én az ipon ban vettem át személyesen, nem volt gond, de az oldal hibás volt, és az is rajta volt amit kaptál, de én írtam nekik hogy biztos jót kapjak, utána az oldalt is javították....
-
gusthy
veterán
válasz
Néhány kiegészítés:
- Van WW-s 64GB-os is (nekem is olyan van)
- A taszkváltás nekem is nagyon gyors, egy-két appot kivéve, de itt nem a telefon, hanem az app a ludas (pl. Skype)
- Nekem se volt gondom sose a 4G-vel se meg a töltőcsatival se
- Ami a kompatibilitást illeti, a Sony Xperia 2 tabletemen (Snapdragon 801) van 1-2 app, ami elhasal, a telefonon ezek tökéletesen mennek, eddig nem sikerült olyan alkalmazásba botlani, ami nem megy x86-on.A negatív oldalon:
- A hangerőszabályzó gomb tényleg nagyon keskeny, nem a legkényelmesebb, főleg az LG után, ugyanígy, a kikapcsológombot rosszabb helyre tenni nehéz lett volna
- A telefon hangminőséget max közepesre tudom értékelni, főleg a túloldalon, a mikrofon irányérzékenységét kicsit túltolták. -
twollah1976
őstag
válasz
Ezt azért megnyugodva olvasom, mert az előtted szóló nagyon elvette a kedvem a telefontól.
Kipróbálnád, hogy 3G-s is stabil a kapcsolat (Telenoros vagyok), csak 3G-s a mobilnetem.
Azt tapasztalatból mondom, hogy a Galaxy Note 3-nak rettenetesen rossz az antennája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest