- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
Tikakukac #186 üzenetére
Önéletrajz...
Én általában egy olyan mondattal meg szoktam elégedni, hogy "az a tapasztalatom/tapasztalatunk ezekkel a gépekkel, hogy..." és máris relevánsnak tűnik az írás. És bármilyen más verzió is jó hasonló tartalommal. Ezen el lehet gondolkodni. Azon, hogy "sz@r", meg a másik csak azért is jobb, mert azt mondtam, azzal nem.
-
Polllen
félisten
válasz
Tikakukac #184 üzenetére
Ezzel nincs is gond, de akkor oszd is meg velünk, hogy miért gondolod azt amit, mert nem tudom ki vagy. Nem láttam túl sok konkrét tapasztalatot ezzel a típussal kapcsolatban itt senkitől (lehet volt), csak annyit, hogy sz@r, mert csak és a használt üzleti bezzeg, attól függetlenül, hogy mi az igény, amit ki kell szolgálni.
Ha hulladék a széria, akkor erről van info, beírja valaki és mindenki megnyugszik. Itt eddig nem ez ment.
Te is csak annyit írtál, hogy kirakta a pénzt az ablakba...Én pl. felesleges pénzkidobásnak gondolom azt, hogy megveszek egy olyan feladatra egy munkagépet, amit egy olcsóbb modell is ellát.
-
Polllen
félisten
válasz
Tikakukac #178 üzenetére
Gondoltam, hogy az akkor szó lesz a probléma forrása, de ezen szó azt jelenti, hogy azon időben, mely már elmúlt, vagy következni fog. A mondat érthető, kár volt ezen lovagolni sztem.
Iscariah
Nézd, azt gondolom, hogy komolyabb dolgot nem érdemes olyan emberektől várni, akik mások döntésének minősítése helyett, az embert minősítik egyetlen döntése alapján és a saját szempontrendszerükön nem látnak túl.
-
Polllen
félisten
válasz
Tikakukac #171 üzenetére
Mi a csúsztatás abban, h a most ~ 3 éves üzleti 3-5 év múlva 6-8 éves lesz?
Vigyázni lehet minden gépre ésszel. A környezetemben kevés nem céges notihasznaló van, mind valamilyen consumer gépet vett, egyik sem azon vág fát & 3-5 évente cserélik, de nem azért mert kell hanem mert megtehetik. A családban pl van egy Dell inspirion 1011 netbook. Kb. 5-6 éves, köszöni jól van, pedig napi 2 órát átlagban tuti megy.
Magamnak mondjuk valszeg használt gépet vennék, ha vennék, mert nekem az jobban megéri, de ettől még valahogy nem tekintek minden új gépet vásárlót hülyének..
Mint ahogy nem is minden consumer gép szenny.
-
Polllen
félisten
válasz
Armagedown #151 üzenetére
Prociból az ilyet nem jó móka megoldani, melegszik+fogyaszt... Hw támogatás rulez!
-
Polllen
félisten
válasz
Armagedown #83 üzenetére
Egy apróság hiányzik a képletedből. Nem biztos, hogy azok az igényei a géppel szemben, ami neked, vagy amit egy üzleti ki tud elégíteni adott összegből. Olyankor az ember kompromisszumot köt valahol és továbblép. És egyáltalán nem biztos, hogy pl. a ház minősége szempont lesz, vagyis nem ugyanazon szempontok alapján értékeli a gépet, mint mondjuk te.
Én pl. 3 éve használok dell üzleti gépeket és nincs meg a must have érzés itthonra. Igáslónak ettől még nagyon jó.
-
Polllen
félisten
Előfordulni biztos előfordul, az is lehet hogy ezt otthon teszi, de hogy ez lenne az átlag...
Amúgy nem kell - sztem - ezt ennyire túldramatizálni. Ez a gép is sokáig el fog menni, ha vigyáznak rá. Nyilván nem bír ki annyit, mint egy üzleti, de nem is fog heti 5 napban 8-10 órát menni. Nem arra tervezték.
Amúgy ezt a core 2 duo mizérját se igazán értem. És nem csak itt, máshol se. Az jó notiba, de kb. hasonló teljesítményű, töredék fogyasztású mai mobil verziója az büdös, gyenge, szar. Azért népszerűek a tabletek, mert az is elég a többségnek. És ezek a vásárlók egy notitól sem fognak többet elvárni.
-
Polllen
félisten
"Azért megnézném kb 10 tab + fHD youtube + háttérben mondjuk egy office vagy excel futtatása közben mit produkálna. Gyanítom szanaszét laggolná magát. És ez átlagosnak mondható felhasználás."
Ha nem munkagép - miért is lenne az - mit csinálsz az excelben, ami közben 10 tab megvan nyitva és fhd youtube videó megy a háttérben? És ez az átlag, mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged