- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
balazsasd #2568 üzenetére
Egyébként azt nem értem hogy amit rom managerrel fel lehet tenni loopos recoveryt azt mi a faszért nem bírják már kijavíani? XDA-ra került fel jó recovery, nemigaz hogy oda nem tudnak betenni egy jót. Múlkor én is megszívtam vele, csak mákom volt mert volt nálam adatkábel meg volt közelben pc...
-
mgTerminator
veterán
válasz
balazsasd #2564 üzenetére
Wipeolni kell, már párszor leírtam a fórumban, de leírom most megint röviden! Nyomd hosszan a bekapcsoló és a hangerő le gombot amíg újra nem indul, bal felül ki fog írni szöveget, 5másodpercet várni kell, középen megjelenik 2 ikon a hangerő gombbal lehet lépteni és "leokézni" is. Ha nem működik akkor valszeg nem a wipeot választottad ki, elég hülyén van megcsinálva, többen is benézték már, köztük én is.
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2536 üzenetére
Nem nem. Ezt láttam én is.
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2534 üzenetére
Én is ezt használom. Régebben volt a legújabb, aminek szürke a háttere, de azt nem találom sehol...
-
mgTerminator
veterán
Milyen recoveryt használtok?
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2531 üzenetére
Fasza
nálunk sajna nem lenne kihasználva :/
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2528 üzenetére
Azt általában leírják xda-n. De a romok nagyrésze a cm-on alapul.
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2522 üzenetére
Hát leírtam hogy mit használok, és te arra a hszre "válaszoltál" hogy melyik cmet használom?
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2520 üzenetére
Ugye ezt most nem gondoltad komolyan?
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #2518 üzenetére
Most néztem meg a bosszúállókat és egy picit felmelegedett... Hozzáteszem hogy nincs húzva a proci...
-
mgTerminator
veterán
Én már áttértem a "hivatalos" cm10-re. Ahhoz képest hogy még csak az "elején" járnak a fejlesztéssel, meglepően jól muzsikál!
Látom te is húztad 1.2GHz-re a tabletet, nem vetted észre hogy jobban melegedne mint újkorában? Mert én azt vettem észre hogy minden jobban melegeszik amit húztam egy minimálisat
Nem tudom hogy most csak simán elavulnak a dolgok vagy köze van hozzá...
-
mgTerminator
veterán
Én már nem EOS-t használok, hanem EZT. Ehhez nincs kernel, és nem is nagyon lesz szerintem
Az EOS-ban nem tetszett az hogy pár másodperc alatt behozta az "asztalt" de nem töltötte be a dolgokat vagy 2-3 percig. Mondjuk ebben ez a rom sem sokkal jobb, de valamivel talán mégis. Egyébként hozzá lehet adni felhasználókat és hogy mikhez férhetnek hozzá
külön vannak a programok adatai
Bár ezen van még mit fejleszteni.
Mostanában baromi soxor lefagy meg újraindulgat, eléggé instabil, de olvastam a Gio topikjában hogy a performance menüben a memória dolgokat ha kikapcsolják akkor stabil lesz a teló, ezt tapasztaltam is, beállítottam a tableten is, egyelőre úgy néz ki hogy jó... Csak faszér gondolkozik annyit amikor újraindul :@ -
mgTerminator
veterán
Használja valaki a hivatalos cm9et?
-
mgTerminator
veterán
De, most hogy említetted eszembejutott. De ezt már leírtam nem 1x ebben a topikban!
Kapcsold be, közben nyomva kell tartani a hangerő le gombot, kiír felül egy kis szöveget, várni kell pár másodpercet, majd előjön középen 2 ikon, egy wipe meg egy android logó. Le van írva hogy a hangerő gombokkal kell léptetni meg kiválasztani. Na itt a wipeot kell választani. -
mgTerminator
veterán
válasz
orimate86 #2373 üzenetére
Sajnos igen... Egyébként a Dice Player a legjobb. Kipróbáltam már sokmindent, de a Dice vitte a pálmát akár hogy néztem
A 720p mkv-t meg lehet vele nézni ha nem zavar hogy néha megakad meg ugrik :/ De a legbosszantóbb meg az, hogy lehet látni a különbséget a divx és a 720p között
-
mgTerminator
veterán
17 és fél órája megy dokkolóval, viszonylag folyamatos használat mellett és még 47%-on van
-
mgTerminator
veterán
válasz
musculus #2274 üzenetére
A flash az leáll ígyis úgyis.... Szerintem még energiatakarékosság szempontjából sem aktív, mert ha pl megnyitsz egy oldalt, ahol reklám szaladgál, te lerakod és az menne fölöslegesen, gyorsan leszívná az aksit... mondjuk azért a Tube alkalmazást megcsinálhatták volna hogy a hangot játsza háttérben is :/ de ez van. A tube nem zenehallgatásra van, hanem videónézegetésre, aki zenét akar hallgatni, töltse le a netről, minden fentvan csak rá kell keresni....
-
mgTerminator
veterán
A tárhelyemre össze akarom gyűjteni a faszányos játékokat tabletre, aki tud ebben segíteni, írjon rám!
-
-
mgTerminator
veterán
Nálam főzelékkel tökéletes
Ma csinált egy olyat hogy amikor melóban lemerítettem a dockot és a tablet aksiját 51%-ra, akkor otthon feldugtam, és du amikor ránéztem a dock feltöltve, de a tablet aksija meg ugyan úgy 51%-on állt
Az aksinál meg azt írta hogy 51% (nem töltődik).
Ez egyébként szerintem nagyon hasznos dolog lenne ha lehetne kapcsolgatni hogy a dock töltse e a tabletet. Én kikapcsolnám, mert azzal hogy a dock feltölti a tabletet elég sok energia kárbamegy a töltés során :S
-
mgTerminator
veterán
Én tisztában vagyok mindennel, viszont ő azt kérdezte hogy recoveryt nem tud root nélkül felrakni?
(szerintem ebben a topikban én nyúztam a legtöbbet a tabletet és nekem már akkor főzött rom, meg cwm volt fent amikor a többieknek még csak meg se fordult a fejében!Ráadásul több mint fél éve nyúzom a nexusomat, és előtte az acemet is nyúztam fél évig
)
-
mgTerminator
veterán
Teljesen mindegy hogy mikor wipeoltok, amíg a recoveryben maradtok! Átalában csak a rendszer partícióra telepítenek, ritka amikor a datába. Mondjuk én már találkoztam ilyennel és ilyenkor előtte kell.
Wipeolni csak akkor kell hogyha mást tesztek fel, de pl ha ugyan abból a romból jön egy frissítés akkor nem muszáj.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Malarwen #2204 üzenetére
Hidd el, én is csináltam már vele mindent, de nem ment. Azért nem nagyon foglalkoztam a témával mert nem az enyém volt a stick, csak melóhelyen kipróbáltam hogy működik e. Venni akartam én is egyet, de most a telómon van korlátlan net úgyhogy a mobilnetes simem csak porfogó....
-
mgTerminator
veterán
válasz
betyarr #2199 üzenetére
Nagy általánosságban 99%-osra mondanám, legalábbis nálam. Mostanában előfordultak hibák, de azok ki lettek javítva. Én kipucoltam a rendszert tehát nem tudom hogy a többi dolog mennyire van a toppon, pl a beépített böngésző, galéria, zenelejátszó stb.
Minden esetre tedd fel a legutolsó verziót, az 1.1.6-ot, és nagyon FONTOS! hogy guevor legutolsó kernelét is tedd fel utána, mert abban javítva vannak az ics hibái. A megatron partsban megtalálható! (A megatron cm9 alapokon nyugszik, a cm9 pedig a hivatalos ics forrásból készült, ami bugos a transformeren) Ricardo kijavította a hibákat a cm9ben és így jött létre a megatron.
Tehát röviden összefoglalva, 1.1.6 és guevor 20.1 kernellel nálam jelenleg hibátlan, és az NTFS fájlrendszert is kezeli.
(Az is növeli a stabilitást ha kipucoljátok a rendszert, amit a App Remover & Installerrel könnyen meg is tehettek recoveryben, amit én készítettem) -
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
A Megatronból jött frissítés és elvileg javították az ébredési problémát
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #2175 üzenetére
Szerintem mindenképp próbáld ki, nem vesztesz vele semmit. Nekem gyors és "majdnem" stabil
De ha az asus kiadja a jó kernel forrását akkor nekünk sem kell sokat várni egy stabil kernelre!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #2170 üzenetére
Hát azt hogy használod, nem nyúlsz hozzá, kikapcsol a kijelző és utána hiába nyomod a bekapcs gombot, kell vagy 15mp mire bejön a kép. Tegnap este olyat vetttem észre hogy amikor lemerült a dokk akkor nem csinálta
Nagyon idegesítő amúgy :S
Szerintem próbáld ki a Megatron romot, az cm9 alapon nyugszik, csak annak ki lettek javítva a hibái, ráadásul a sima cm9hez nincs működő kernel és úgy nem ismeri az ntfs fájlrendszert. Na meg akad az egész. De a megatronban minden javítva van és kurvagyors szerintem. Van hozzá külön kernel is!
Lényegében stock fagyi egy kis extrákkal, nincs benne az asus szarságai, de ha szükséged lenne valamire akkor a megatron partsból simán le lehet szedni mindent!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #2163 üzenetére
Írtad hogy főzött rom volt fent, gondoltam visszaraktad a recoveryt...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #2157 üzenetére
CWM recoveryd van? Mert akkor az App R&I csomagommal tudod rootolni!
-
mgTerminator
veterán
Ezt én is tapasztaltam megatron rommal és guevor kernellel, soxor szídtam hogy már megint lefagyott ez a szar??? Aztán rájöttem hogy csak mélyebben alszik mint valaha. Nekem 216ra volt állítva a min freki, de a kernelben 312re van állítva, most úgyhagytam és talán nem csinálja, vagy nem olyan sűrűn...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #2140 üzenetére
Pedig WW kell, ha nincs akkor az US is megteszi.
a man: A beállításokban a billentyűzetnél csak a magyar(tablet/osztott) legyen kiválasztva, és az osztott/hagyományos kezdeti elrendezésnél meg a hagyományos legyen kiválasztva!
Sztupidka: Elixir 2 widgets, az ikonokat pedigxén szedtem össze innen onnan, de el tudom küldeni a packot....
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #2101 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #2099 üzenetére
Jó, és mennyi egy ilyen? 20k?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest