Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergi
senior tag
Hát ha a fémlap tetszik neked, akkor várd meg a Infinity-t, annak fém hátlapja van és az antennáknál pedig műanyag, szóval sokkal átgondoltabb tervezés.
Szerintem lesz rajta magyar nyelv, ha pedig nem, akkor van fenn a play store-ban magyarító progi, csak a neve nem ugrik most be. -
Gergi
senior tag
Nekem volt, de el is adtam, mivel nevetségesen gyenge volt a Wi-Fi-je pedig a C30-as szériából származott. A GPS pedig a kiegészítő dongle nélkül nem működik (nem talál műholdat). Sajnos ezek mint a fém hátlap hátrányai.
Szóval én még egyszer nem vennék olyat (hacsak valaki nevetségesen olcsón hozzám nem dobná
)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Zenbook 13 UM325UA OLED
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged