- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
szlovibuki #67 üzenetére
Eleinte en is ilyen kis 7" -os occo kinai tabletekkel probalkoztam, elsosorban tapasztalatszerzes volt vele a celom es ha megtetszik, megtartom evekig volt a masodlagos celkituzesem.
Termeszetesen az osszestol rekord sebesseggel megszabadultam, gondolom az okaink javareszt hasonloak lennenek.
Utana gondolkodtam sokaig, es vegul leptem egy mereszet ezzel az Asus T100 -assal. A mai napig nem bantam meg, es bizonyos szempontbol meg felul is mutatott az elvarasaimon az aranylag keves RAM, es harmatgyenge VGA ellenere.
-
Necc
addikt
A tobbiekkel egyet ertek, nem latom ertelmet a TF103-nak ilyen parameterekkel, ilyen aron. Picit radob az ember a TF103 arara, hazon belul megveszi a TF101-et, es ha annyira hianyzik neki az android, akkor dob valamilyen android emulatort ra (pl. BlueStacks).
Egyetlen egy elonye van a TF103-nak, hogy abba van beepitett GPS, de ez a kis hatrany nagyon konnyen orvosolhato.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest