- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Az akkumulátor kijelzés a rossz, mert mikor kihúztam a töltőt és vissza dugtam, rá néhány percre 100%-ra ugrott a töltés. Kikapcsolt álapotban biztosan fullra tölti.
A kijelző fényerő ingadozása 40% alatt jelentkezik csak (legalábbis nekem), úgyhogy ezek szoftveres bugok, biztos javítva lesz az asus által. Ami pluszpont, hogy ha feltöltött a tablet, akkor nyugodtan lehet használni töltőről (nem játékra), mert tartja a 100%-ot, nem melegszik az akku 29-30 fok felé és a töltő sem lesz melegebb a "langyosnál". Kb mint egy notebooknál. -
Nálam két irodai csomag jött be nagyon:
Felhasználói élmény/tudás szempontjából az OfficeSuitePRO.
Tisztán tudásalapon viszont szerintem messze a SoftMaker Office a nyerő. Az alternatív Office-ok közül talán ez az egyetlen, ami korrektül kezeli a MS formátumait, ráadásul nagyon méltányos árban adják a windowsos változatot is -- 3 gépre + portable verzióban, ami szerintem az Open/Libre Office-nél sokkal használhatóbb programcsomag.
Az androidos programhoz ráadásul most jött ki az új béta, ami egy az egyben az asztali program funkcionalitását ígéri -- most kezdem tesztelni.Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest