- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
"böngészés (Edge-dzsel, mert az jó)"
És tényleg így van. Tabletként az Edge sokkal kézre állóbb és gyorsabb mint egy Chrome vagy FF. Chrome sok tabbal képes iszonyatosan belassulni, de az Edge még 10-15 háttérben nyitott oldalnál sem gondolkodik el a következő lépés előtt. Van már rá Ad Block és egyéb addin is... szóval használható. Persze pár dologhoz még mindig előveszem a Chrome-ot (pl youtube) de mondhatni hogy 80%-ban Edge alatt böngészem a T101HA-n.
"Kodival filmeket is nézek rajta."
Én hordozhatóság és akkumulátorkímélés miatt a 230Gb-nyi SD kártya + Mini Pendrive kombón tartok filmeket/sorozatokat így tuti mindig nálam van.
Hálón át filmet max 8 órán át tudok nézni, de SD kártyáról megvolt a 10 óra is úgy hogy bepöccintettem az Akku kímélést ami levette a háttérben való adatszinkronizációt."A 4 GB RAM néha azért jól jönne, meg a 128 GB SSD is, gondolom téged is ki fog szolgálni a gép." & "Igaz, ez full HD, de csak 2 GB, meg 64 GB"
Én is sokat toporogtam egy FHD de 2/64-es gép előtt aztán visszaemlékeztem a régi Acer Windowsos tabletemre ami 2/64-es volt és arra hogy 3 hónap után eladtam mert a 2Gb RAM gyakran kevésnek bizonyult ha kicsit többet akartam rajta végezni mint azt a tervezője gondolta.
Így inkább az alacsonyabb felbontást választottam, de legalább időtállóbb lesz a felszereltsége miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest