- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Programozó vagy és ennyire nem értesz a gépekhez? Tudom hardver és szoftver két külön dolog, de akkor is.
Ráadásul már nem egy ember magyarázta el, hogy elég, böngészés most meg valami prezentációval jösz..nem is értem mit akarsz?
Tessék kipróbálni egy sima mezei T100-at és kiderül -
margithid
veterán
Igy van, tableten csak Edge-t használok én is!
Másik meg, hogy sokaknak túl nagy igényeik vannak az efajta táblákkal, ez elsősorban tartalomfogyasztásra való és sok mindent nem is optimalizáltak még érintésérzékeny kijelzőkre. Ott van például a google street view, kínkeserves használni érintőkijelzőn.
Nekem a tablet általánosságokra kell, olvasni, böngészni, ennyi és nem több.
De nekem soha nem fogja kiváltani az asztali számítógép kényelmességét! -
margithid
veterán
Nem rossz, nem rossz, de nem cserélem a T100-at le rá, talán a következő generációra majd.
Nagyobb felbontás nem ártott volna ebbe se már!
Aki a kevés Ram miatt fél a 2 GB-osnál azt megnyugtatom, a win10nek és már a 8-nek is nagyon jó a Ram kezelése, nyugodtan böngészhetsz akár 10 fülön is!
Többek között ezért se látom értelmét a cserének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest