Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bishi
tag
válasz
t72killer
üzenetére
Konkrétan nekem ilyen igényeim voltak:
- Terepre kimenve a drónomat rádugva az USB-re, tudjam újraprogramozni a repülés vezérlőt. Android fel sem ismerte az eszközt, de még a korlátozott szoftverfelhozatal is probléma volt. Persze így nem volt lényeges, hogy a csatlakozás lehetetlen.
- Arduino programozgatás. Ugyanaz mint fentebb.
- A többi igény szokásosabbnak mondható, semmi extra: Legyen könnyű, legyen szétszedhető tabletosra, bírja sokáig akkuval, tudjak rajta böngészni, filmet nézni, pdfet nézegetni, szövegszerkeszteni (esetleg itt az office előnye)Nekem egy Acer Switchem van win10-el, a 2GB ram nem túl sok - több lapfülön böngészni nem túl gyors, a proci is gyengébb, mint aminek örülnék, de a lényegesebb feltételeknek megfelel. Az andoidos 8 magos nagyon gyors tableten meg ugyanúgy tudtam filmet nézni mint a Switchen, csak sokmindent nem tudtam azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest