Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tatabike #113 üzenetére
Dehogyis ment át, különben nem írtál volna most ekkora marhaságot és nagyon úgy jön le, hogy dehogy engedheted meg magadnak, mert különben te sem rugóznál ezen, jah...és én nem vitáztam senkivel, csupán szakmai dolgok helyett azt kell olvasni, hogy ez a telefon drága, helyette van poco, a te esetedben meg a számomra egyszerűen jóval rondább G6. Hurrá... eszem-f...m megáll komolyan
Leírom harmadszor is, én nem játszom, csak bejön a készülék, a francot se érdekli, hogy a san akármi min megy el, érteni, vagy rajzoljak hozzá folyamatábrát? omg -
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Bittorrent topik
- Medence topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest