Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Nem sok esélyt látok hogy valaki vett dokkolót és főleg azt hogy választ kapok a kérdésre egy ilyen régi cikknél....
Szeretnék venni egy dokkolót, de olyan jó lenne tudni hogy a hozzácsatlakoztatott külső merevlemezt, pendive-on lévő tartalmakat le tudom e játszani a telefonon a dokkolón keresztül? -
testamentum
újonc
Alzánál most vadiújként: 150 ezer ft. Szerintem annyit megér. ( 8/512 !) A Rog 2 kijelzője gyengébb...hanszórói szintén...kamerája gyalázatos. Egyedjül akkuban jobb.
-
rmartin94
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete hogy tudnék másik szoftvert tenni erre a telefonra? Mivel a jelenlegivel nem megy stabilan a 4G, vagy is ilyen fél óránként eldobálja. A bootloader egyébként nyitva van. Ha a belső memóriába teszem a frissítést, úgy nem ajánlja fel a telepítést, pedig korábban nekem is volt Zenfone 2-m, annál simán működött. Az adb sideloados módszer meg nem megy, mert recoveryben meg nem ismeri fel a gép, pedig egy ASUS Memopad 7-nél meg ezzel jártam sikerrel gond nélkül. ZS600KL egyébként a telefon pontos típusa. -
gubacsino
aktív tag
A Razer már bedobta a törülközőt.
[link] -
Inarus
addikt
válasz
maximilian4 #120 üzenetére
Elvielg pont az lenne a lényeg, hogy bármelyik játékkal kompatibilis a kontroller, mert a képernyőre mappingeled rá a gombokat. A játék pont ugyanannyit kell érzékeljen a gombokból, mintha ujjal böködnéd őket - már ha jól értettem.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
enginev3.0 #14 üzenetére
Zseniálisan megfogalmaztad, amit én is gondolok erről. Ennyi pénzért inkább veszek egy konzolt és egy tv-t és otthon játszok és azt élvezni is lehet.
-
samu74
addikt
válasz
Parallaxis #122 üzenetére
Akkor a fejlesztőknek felkopna az álluk ha exkluzív lenne.
-
Parallaxis
addikt
Mi számít exkluzívnak?
Az amit az adott készülékre készítenek csak el.
Mint mondjuk Xbox-ra a Halo sorozat.Ha beállna pár fejlesztő cég az Asus ROG mögé és kiadna exkluzív játékokat, amik kizárólag ezen a készüléken futnak, vagy ezen jobb lenne a grafika, akkor lenne értelme.
De így hogy ugyanazok az alkalmazások ugyanúgy futnak rajta, mint bármelyik hasonló készüléken elég vicces az ár és a gamer jelző. -
markknight
veterán
válasz
maximilian4 #120 üzenetére
Hát meg medium grafikán szerintem úgy laggol a fortnite mint az állat. Egy S8 plusson low beállítások alatt konkrétan játszhatatlan, csak ámultam mikor a haver mutatta.
-
maximilian4
addikt
Szerintem eladom az xboxot, ps4-et meg a switchet és veszek egy ilyet.
Viccet félretéve amúgy ki lett próbálva a kontroller hány játékkal kompatibilis? Pl. a legnépszerűbb játék amihez lenne is értelme (fortnite, lehet utálni vagy szeretni, de ez tény) elvileg instant crashel joy-al. Pár napja néztem legalábbis egy unboxing videót és ott ez történt. -
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Parallaxis #116 üzenetére
Mi számít exkluzívnak? Ezt elmondhatjuk fordítva is.
-
Parallaxis
addikt
Nem is drága, fostos iPhone is ennyi, ha nem több és az sem jobb semmiben sem, sőt, játékra nyilván ez jobb is.
Mondjuk iPhone-ra fejlesztik a játékok 99%-át és azokat portolják később droidra, szóval ez nem áll meg.
Meg mondjuk amíg egy játék képes laggolni egy flagship droidon, addig iPhone esetében még a 3 éves konstrukción is zökkenőmentesen elfut.Szóval ha gamer telefon, akkor az inkább iPhone, mint bármilyen csicsás, felcicomázott droid.
Mellesleg exkluzív játékok hiányában egyik mobilra sem mondható az, hogy gamer... ez csak pénzlehúzás, semmi több.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tatabike #113 üzenetére
Dehogyis ment át, különben nem írtál volna most ekkora marhaságot és nagyon úgy jön le, hogy dehogy engedheted meg magadnak, mert különben te sem rugóznál ezen, jah...és én nem vitáztam senkivel, csupán szakmai dolgok helyett azt kell olvasni, hogy ez a telefon drága, helyette van poco, a te esetedben meg a számomra egyszerűen jóval rondább G6. Hurrá... eszem-f...m megáll komolyan
Leírom harmadszor is, én nem játszom, csak bejön a készülék, a francot se érdekli, hogy a san akármi min megy el, érteni, vagy rajzoljak hozzá folyamatábrát? omg -
tatabike
őstag
De átjött, ne aggódj. Azon vagy kiakadva, hogy másnak miért drága, mikor neked nem az. Megsúgom, még a cikk előszavában is benne van, hogy nagyon drága. Amúgy én is megengedhetném magamnak, de bőven elég egy G6. Azon is elfut a San Andreas...
Amúgy aranyos, hogy mindegy mit ír neked az ember, csak negatívkodsz. Legyen... Sajnálom, hogy csak arra megy ki a játék, hogy mindenáron bebizonyítsd, hogy másnak azért drága a telefon, mert nem engedheti meg magának. Nem azért...
Herrelose, nézz körül egy facebookos telefon témájú adokveszek csoportban...
-
Csapoati
nagyúr
Azokon ugyanúgy tudsz játszani kb, mint ezen, csak mellé még jár csomó extra (normális kamera, toll, stb), így ott indokoltnak látom az árat. Szóval nem, nem arról van szó, hogy a 300 ezres telefon élből drága, mert nem veszek olyat (tudnék, de nekem feleslegesen sok a tudásuk).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Csapoati #107 üzenetére
De most komolyan, miért drága ez a telefon? Mert akkor a note 9 is, iphone is, a mate 20 pro is az meg a többi...etc.
Ha neked drága, akkor drága, de erről mást is meggyőzve felhozva más telefonokat szinte minden hsz-ben, elég gáz. Akkor ez nem a te ársávod és ennyi a történet. Ki kell szállni és a valami sáomis topikban tovább ócsárolni, vagy mittomén. -
Inarus
addikt
válasz
Csapoati #107 üzenetére
A Razer Phone 2 - Snapi 845-tel pontosan ugyanennyibe kerül.
A korábbi Razer Phone 835-tel valóban most 160 az alzánál.Egyébként tényleg mi a végcélja annak, hogy minden hozzászólásban hosszasan fejtegeted, hogy ez a telefon nem racionális és nem éri meg? Szerintem 20 hsz-szel ezelőtt is átjött a véleményed.
-
Csapoati
nagyúr
Ott a Xiaomi Black Shark, szintén gamer telefon, kb felé ennyiért (90 Hz nincs ott, ez tény). Na az beárazza ezt is (nem mellesleg szerintem sokkal jobban is néz ki), de mondhatnám a Razer Phone-t is, ami szintén fele ennyibe fáj (és 120 Hz-t is tud).
Nem mellesleg attól, hogy neked nem drága a kb 100 ezres felárával, attól még objektíven nézve az. Valakinek a McLaren autók se drágák... -
-
tatabike
őstag
-
Csapoati
nagyúr
Akkor még talán indokolt is lenne az árazása. Csak hát így egy szimpla gémer felár van, amit kifizetni minden, csak nem racionális. Nem azt mondom, hogy hülye, aki ezt megveszi, csak szimplán irracionális. Ezzel sincs semmi gond, néha én is veszek irracionális dolgokat, csak ennek itt most konkrétan elég húzós ára van.
-
Kasya
nagyúr
de ha nyertek is vele +2% fps-t, teljesítmény szempontjából ez kit tenne boldogabbá
Senkit. A legtobb jatek 30 fps fix tamogatassal bir. Ami 60-nal, ott valoszinnu azt alapbol kitolja a soc. Ha a nagy grafika miatt nem (pl. Abe), azt a huzas mellett sem fogja, mert orulhet az ember a 15 FPS-nek. 13-15 fps tok mindegy, kontrolleres jatek eseten az egy xar.A 90Hz es szoftveres extrak azok, amik kiemelik a tobbiek kozul. A makro nagyon sok jateknal jol jon, foleg az idle klikkereknel. A hutessel pl. Samu eseten sincs gond.
Hozzateszem, ha egy jatekot max opciók mellett és "szoftveresen kimaxolva a telefont" jatszunk, kozepes vagy magasabb fenyeronel, a 38-41 fok az atlagos. Ami teljesen kihasznalja valami okbol a telefont, ott a 45-ot veri a homerseklet. Ez eleg kenyelmetlen es az amoled is gyorsan beeg, valamint az aksi is gyorsabban degradalodik. Ha az Asus ezen tudott akar csak 5 fokot is javitani, akkor mar van ertelme az extra ventinek.
En nagyon valtanek egy ilyen telora, de az egesz gamer fronton levo telefonok jelenleg a makron es a 90-12Hz-en kivul semmi mast nem tudnak egy Samsung flagshiphez kepest, csak minden mas fronton kevesebbet.
-
-
Fred23
nagyúr
válasz
TheBikerider #94 üzenetére
Parasztvakítás vagy bullshit, ahogy jobban tetszik.
Húztak még egy kicsit a SD845-ön, de ha nyertek is vele +2% fps-t, teljesítmény szempontjából ez kit tenne boldogabbá? Itt a márkáért, illetve a szubjektíve vett szépségért fizet főként az ember; nagyon elvakult játékosok esetleg az extra funkciókért (nyomásérzékeny extra gombok pölö), kiegészítőkért. Nekem a 90Hz miatt érne 20 Ft-tal többet, mint egy G7, és leginkább a netezési élmény javulását várnám tőle.
Néztem egyébként egy tesztet korábban róla, és throttlingolt ez is. Nem vészesen, de szinte semmivel nem volt jobb, mint spéci hűtés nélkül egy G7 vagy XZ2. Valamelyik mezei SD845-ös készülék pedig meg is verte.
-
-
Fred23
nagyúr
"Ha valaki játszani szokott mobilon és az a dilije, hogy ezen szempont alapján választ készüléket, még akkor se ezt ajánlanám."
Én se. Ha valakit nem zavar a kínai, ott a pocokfón 100k-ért, kicsivel többért meg kaphat G7-et vagy XZ2-t. Nagyjából ugyanott lesz játékos teljesítményben.
Más tészta, hogy nagyon szép a ROG Phone, és érthető, ha néhány burzsuj a zsebébe akar nyúlni miatta.
-
-
jzsolt11
tag
Hogy ne csak off legyek: nem látom a létjogosultságát ennek a telefonnak. Ha valaki játszani szokott mobilon és az a dilije, hogy ezen szempont alapján választ készüléket, még akkor se ezt ajánlanám. Játékok futtatásában továbbra is az iPhone a király. (Ez is drága, úgyhogy még azt se lehet mondani, hogy az agresszív árazás miatt megérné.)Ha meg otthon ülök a monitor előtt, mi a fenéért kötném rá a telefont, ahelyett hogy a pc-t kapcsolnám be?
-
-
jzsolt11
tag
válasz
TheBikerider #84 üzenetére
Kibújt a szög a zsákból: ez is nyilván a Soros-terv része
-
-
Csapoati
nagyúr
Bocsánat, hogy leírtam a véleményem, és hogy racionálisan nézve miért értelmetlen ez a telefon. Nincs olyan, hogy igazam van, mert mint mondtam, az ízlés szubjektív, én csak a masszív felárat nem látom indokoltnak egy alapvetően - SZERINTEM - értelmetlen koncepciójú (nem is a hűtés, hanem a komoly mobil gaming viszonylagos értelmetlensége miatt) telefonnál.
Az meg, hogy a kamera minősége nem éri el a 62 ezer Ft-os Redmi Note 6 Prómét, szerintem kvázi megbocsáthatatlan egy 300 ezres cuccnál.
A volvós példád meg azért rossz, mert ott igenis többet nyújt a Volvo egy hasonló motorizáltságú Skodánál mondjuk (biztonságban, kényelemben). Ennél az ASUS telefonnál egyedül a külső, meg a kiegészítők (meg a nem túl jó extra hűtés) hoznak magukkal dupla árat. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Már többször nem írom le. Én nem vagyok GAMER, de maga a telefon kicseszettül bejön dizájnra, formára mindenre. És, ha nem 845 lenne benne, már itt lenne mellettem, de te meddig fogod még bizonygatni, hogy ennek semmi értelme?
Nálam ez úgy néz ki, ha így látom, hogy leírom, bár már az is esélytelen mostanában, de ha így teszek és nem jön be, akkor lépek a topikból, de te csak hozod fel a sok egyre nagyobb sületlenséget, aminek már semmi köze ennek a telefonnak. Azt szeretnéd hallani, hogy igazad van, vagy mi? Mert nincsen, de én most ebből kiszálltam.
-----------
PS:
Nem olyan rég vettem Volvo-t, ha azt nézzük az is több fronton totál értelmetlen, mert kaptam volna olcsóbbat, igaz, hogy minden szempontból köze nem lenne ahhoz a minősége és kényelemhez, amit a volvo nyújt, de kaphattam volna. Szerencsére nem így tettem. Ugyan semmi köze a telefonhoz, csak megjegyeztem. -
Csapoati
nagyúr
Attól, hogy gémer valaki (bár mobilon... na mindegy), attól még nem lesz neki mindegy, hogy 300 vagy 120 ezerért játszhat ugyanolyan minőségben egy adott játékkal. Vagy rosszul sejtem? Rácsapnak valami szép kamu hűtőnyilásos műanyag burkolatot a telefonra (Asus ROG Phone) és akkor máris nyílnak a gémer pénztárcák? Ez reális igény lenne?
Herreløse: Mondjuk a decent angol szót magyarul decensnek lefordítani épp semmi értelme. Pl. ha a pathetic szót (szánalmas) lefordítanád patetikusra, az is totál mást jelentene (emelkedett). Nem kellenek ilyen műszavak szerintem ahhoz, hogy választékos legyen a nyelvezet.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azért, mert a Poco-ban is 845 van, fogtam a kezemben még nem jelenti azt, hogy minőségi, mert k...ra nem az. Inkább tűnik gagyinak. A Xiaomi meg nem fizet semmi olyat, amit a nagyoknak ki kell, ezért is tudja olcsóbban adnia telefonjait, igaz nem keres rajta közel sem annyit, mint egy apple, asus, samsung, vagy huawei, de nem is ezen van lényeg.
Az Asus kb maga a minőség, de már nagyon régóta... és persze az elitbe tartozik, itt a nevet is meg kell fizetni és azt is, ha garanciás problémád van, akkor kinyalják az ember valagát.
Nem jó hasonlatokat hozol itt fel. -
Csapoati
nagyúr
S mellé még ronda is lenne az a Merci - persze az ízlés szubjektív, de ahogy elnéztem, a többségnek itt inkább nem tetszett, mint igen. Amúgy az a Ssangyong is praktikus volt meg minden, tehát a célra megfelelt. Mondjuk ez ennél az Asusnál még ott is megbukik, hogy ugyanazokat a játékokat tudja futtatni, mint egy kevesebb, mint fele annyiba kerülő Pocophone.
-
jzsolt11
tag
válasz
TheBikerider #76 üzenetére
Bocsánat! Nem hangszóró, hanem zajszűrés. Lehet, hogy te érted, mire gondolt a költő, de azt továbbra sem értem, miért nem magyar jelzőt használunk, egy magyar nyelvű portál magyar nyelvű cikkjében... Nagyon hülyén veszi ki magát.
-
Bl.Gyo.
őstag
ezt a hülyeséget mint ez a telefon, föleg ennyiért...
-
samu74
addikt
A telefon nem lett rossz, az ára olyan amilyen...De ez a világító hűtés ami kb. semmire nem jó
Ez már inkább a parasztvakítás kategóriája....
A decens szerintem inkább arra vonatkozik, hogy tisztességes(kellően erős/jó ).
-
-
Fred23
nagyúr
válasz
TheBikerider #74 üzenetére
Nekem ezzel nincs bajom; alkalmas, megfelelő, a cucchoz passzoló jelentésében teljesen oké. Mivel alapvetően az illőre utal, kifejezi azt is, hogy annál viszont nem több; csak mértéktartó, csak az eszközhöz passzoló, vagyis szimplán csak jó, de nem kiváló, nem hipergigaszuper.
Szerk.: a nyolcadik oldalon van, de nekem is végig kellett ctrl+f-eznem.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mit kell ezen cáfolni? Akinek 1 hét alatt megvan rá simán a pénze és tetszik is neki, az megfogja venni.
És attól, hogy valaki ilyen telefont vesz, nem biztos, hogy hülye, vagy semmiről nincs fogalma, sőt. Nyilván van sütnivalója, ha megteheti, hogy ilyenre el..sza a pénzét. Nekem, pl külalakra nagyon bejön és csak azért nem veszem meg, mert itt van a kanyarban az S10, de ha a 855 lenne benne már megvettem volna.És nem játszom a telefonnal, egyszerűen csak simán bejön. Kell még egyéb magyarázat is?
-
jzsolt11
tag
Mi az, hogy decens? Ilyen szó nem létezik a magyar nyelvben. Attól, hogy magyarosan írok egy angol szót, az nem lesz magyar. Miért nem lehet közérthető, magyar szavakat használni? Megannyi valóban magyar szó létezik, amelyet lehetett volna használni, amelyekkel ráadásul sokkal jobban/árnyaltabban ki is tudod fejezni egy dolog tulajdonságát Pl: megfelelő, kielégítő, elfogadható, vállalható, kifogástalan stb. Ez a "decens hangszóró", nekem nem mond semmit arról, hogy mégis milyen az a hangszóró. Aki cikket ír, legyen igényes annak nyelvezetére.
-
Banano
tag
válasz
ForRedGlory #68 üzenetére
Ezzel megjelensz egy buliban..
-
szekra
addikt
Telefont játékra?
-
logitech1
tag
rossz.
-
ForRedGlory
félisten
Jesszusom mekkora doboz.
-
-
Tidus
addikt
Nem kényszer a puding evés.
Ezt az elméletet, az életben bárhol, bármikor le vezethetnéd. Min milyen más dolgot lehetne venni, sokat.
Mindenkinek meg vannak a lehetőségei, és az igényei.
Példa számtalan lenne.
Ezt a telt nem a kicsinyes, átlag embereknek találták ki.
De sok RoG gamer biztos vesz egyet a gép mellé. -
pirey
tag
válasz
Jeanne d'Arc #63 üzenetére
Na igen, bár sajnos amíg mobilokon csak a p2w modell működik, addig nem számítok nagy áttörésre a portolásokat illetően.
-
Több game kellene, főleg xbox, ps portolások, akkor lenne értelme egy ilyen telónak. GTA mobilra portolásával nagyot léptek előre szerintem.
-
kormoskandur
tag
majd ha lesz az ASUS ROG kínálatban gamer önöntöző virágcserép, izzólámpa, WC papír akkor megveszem
-
markknight
veterán
Osztán kiváncsi lennék rá, hogy milyen játék is fut el rajta. Szerintem a Fortnite ilyen 25 fps-sel zakatol rajta low-on. Méghogy gamer android telefon.
-
TheFeni
csendes tag
Ha játszanék telefonon, akkor ezt venném.
-
Silεncε
őstag
Gémer okostelefon
300k-ból veszel egy Switchet meg mellé egy középkategóriás telefont és még mindig megmarad az egyharmada...
-
törölt tag
Bátor az Asus, hogy haldokló mobilrészlegével a háta mögött, 1 éves SoC-al kiad 300ezerért telefont. A vagyonokba kerülő kiegészítők nélkül meg egy random kínai flagship szintjét hozza. 1-2 hónap, és jön a Snapi 855, ami porbaalázza játékteljesítményben ezt a masinát. Nem mellesleg a februárban megjelenő Pocophone2 is földbe fogja döngölni a 115ezres árával, és másfélszeres Antutu pontszámaival. Kérdem én, ki a célközönség? Akit ez az RGB csilivili érdekelt, meg rég vett a 3-4 hasonló gémertelefon valamelyikéből.
-
Hallosz
senior tag
Mobil okostelefon, egy húzós bőröndnyi vacakkal. Remélem, hogy ez komoly, mert viccnek nagyon sz/\r.
-
HoaryFox
őstag
Szép dolog ez a ROG telefon, jópofa, nekem a design bejön, de nálam még mindig összeegyeztethetetlen az, hogy "gamer okostelefon"
-
-
hajbel
addikt
Nem értem, hogy mire alapozod a feltételezésed. A GPU-t az ARM fejleszti a Kirin architektúrához, ehhez a huaweiinek semmi köze, így a játékbeli teljesítményt az ARM-on kell számonkérni. Az, hogy alig jobb antutu benchben a snapdragon 845-nél a Kirin 980 annak köszönhető, hogy a grafikus teljesítménye elmarad az Adrenotól, viszont számítási teljesítményben legalább ennyivel jobb a snapdragonnál. Ezért a Kirin 980 a jelenleg elérhető leggyorsabb chip és ezért nyeri a speedtesteket. Azt, hogy grafikus teljesítményben elmarad az adrenotól a mali, mindenki számára nyilvánvaló a mate 20 megjelenése óta. Az antutu egy összesített eredményt ad a cpu és a gpu teljesítményéről, a grafikus benchmarkok pedig csak a gpu teljesítéményét mérik. Simán képes lenne a 4K 60 fps-re a Kirin, valószínűleg úgy gondolták a feljesztők, hogy nincs rá szükség, felesleges erőforrást pazarolni a beépítésére, - teszem hozzá - szerintem tévesen. Nálam ez volt az egyik ok, amiért nem vettem mate 20 prot.
-
mad1
veterán
Az a kontroller vajon jo minden telohoz?
Mik a legjobb telo joyok árértékben? -
d@vee
őstag
Itt vérzik el az egész koncepció. Hol vannak az exkluzív címek? De legalább lenne egy olyan, AAA kategóriás játékkínálata, mint az Nvidia Shield-nek, egy jó adag PC-s porttal. Azok hiába 4-5-10 éves játékok, messze verik minőségben a droidos pay-to-win szarokat.
A hátulja nagyin tetszik, de az eleje, mik azok a kávák? Kell a hely a kontrollernek? Hülyeség, úgy is nyújtott képarány a divat manapság, ha kitakarja a kontroller addig míg játszol vele, nem nagy gond. -
Értem, hogy a nevet meg kell fizetni, de 300k a telefon ami semmilyen aspektusból nem képvisel csúcsot, és csak egy kamu ventilátoros hűtést adnak mellé... Szégyen. Mivel jobb ezen játszani mint egy S9-en?
-
hajbel
addikt
A legtöbb játék támogatja a bluetoothos kontollereket, TV-re, monitorra pedig már 15 éve is ki lehetett rakni telefon képét, akinek ez a fétise. Mobilos játéktartalom alig van, ami van, arra pedig felesleges 300k+ kiegészítők árát költeni. Ez ennyiért drága és nem innovatív. Főleg, hogy csúcskategóriához mérve a kamera igencsak rossz.
-
Kasya
nagyúr
Ami egy Note8on akad, ezen is akadni fog. A hűtéstől többet vártam. Ettől függetlenül tetszetős telefon.
-
XuChi
addikt
Ok gamer, de mivel is játszhatok rajta több mint 300k-ért ???
-
Inarus
addikt
Valóban bármelyik kínai oldalon találni másodlagos kijelzőt is tartalmazó tokot, meg persze PC-style dokkolót bármelyik telefonhoz. Oh és igen, valóban kapni olyan kontroller kiegészítőt, amit vagy támogat a játék, vagy nem.
Na jó, egy-két gyártó pedig már eljutott oda, hogy kínál a ROG Phone-ban is látható kijelző mapinges kontrollert is, ehhez mindössze rootolni kell a telefonodat és side-lodadolni egy Play Store-ból nem letölthető appot. Sima ügy.
Tényleg megkérdőjelezhető, hogy mennyire van szükség gamer mobilra, de szerintem az Asus legalább kihozott valamit ebből a kategóriából egy nagyobb frissítési rátájú kijelző vagy egy felcuppantható bluetooth joystick és egy RGB logó mellett, ami miatt gamernek lehet nevezni.
-
nullpoint
őstag
"Állítsd le magad, nem látod hogy nem vagyunk vevők a humorodra?"
-
-
Sinesol
veterán
Milyen az a hőkamerás hűtés?
Amúgy ezerszer inkább a Razer telót venném játékra és igazából minden másra is, ha Androidból kéne választani, bár a cikkíró úgy tűnik még csak nem is hallott róla.
-
hajbel
addikt
Pont ők nem csalnak. [link] Tavaly kiderült róluk és a OnePlusról, hogy "bundáznak" a tesztekben, ezért idén nem emelik az órajelet, más telefonokkal ellentétben. Való életben egyébként a Kirin 980 a leggyorsabb processzor, akármilyen speed testet nézel, az iphonet is falhozveri.
Szvsz ez a telefon egy vakvágány. Egy Pocophone vagy egy Oneplus 6(t) sokkal olcsóbban tudják ugyanezt, illetve inkább többet. A hátulja igazán jól néz ki (annak persze aki elég vakmerő tok nélkül haszánálni), előről viszont ezkkel a kávákkal kb. 2015-ös telefon benyomását kelti. Ilyen joystickszerű kiegészítőket bármilyen kínai oldalról lehet rendelni, nem találták fel a spanyol viaszt. Ha lenne rá exkluzív tartalom, akkor lenne is létjogosultsága a tudatos fogyasztók körében, így viszont maradnak a véristvánok mint célcsoport.
-
allus
csendes tag
Tény, egy középkategóriás telefonon is ugyanezek a játékok futnak. A Rog phone jól néz ki és a teljesítménye is pazar, de igazán akkor lenne értelme, ha lennének rá exkluzív játékok AAA kategóriában és nem ilyen free to play gagyiságok. A hardver már bőven tudna futtatni komolyabb grafikájú és tartalmú játékokat.
-
hemaka
nagyúr
-
twollah1976
őstag
Jatekos mobil?
Pfff…
Ennyi penzert meg rablas.
-
zone
őstag
"ami a hőkamerás, egyébként tényleg réz alapanyagú hűtőrendszert jelöli"
Hőkamerás hűtőrendszer? Az mi?
-
akaido
addikt
válasz
Fr@nkieWilde #1 üzenetére
Na végre egy telefon amiért érdemes lenne lecserélnem a füstjelekhez előkészített varázs szőnyegemet, a tam-tam dobjaimat és a morze távírómat... -
Scholes9
nagyúr
Inkább harmad ennyiért egy Switch és egy telefon
-
batai15
félisten
Kellően durván össze rakott telefon,árban nincs elszállva de pár eszköz hozzá én legalábbis azt mondom értelmetlen., vannak benne jók is,de azt mondom a mobilos játék ipar nem nőtt még fel a gamer telefonokhoz.
Ez a telefon gyakorlatilag meg haladja a korát. Akkora szintű gamer tudásnak még nincs itt az ideje.
Kíváncsi lennék hosszú távon az Asus mennyire fog vele foglalkozni szoftveresen is.
Várom viszont azokat az időket amikor ha kell otthoni konzol lesz ha kell okos telefon, ha kell psp az eszköz,csak ugye PlayStation minőségű játékkal mert most a legtöbb jó jó,de fpst még mindig mazochizmus játszani telefonon.
Szóval tetszik a készülék, de szerintem senki nem fogja kihasználni ezt a tudást. -
punky10
addikt
válasz
enginev3.0 #20 üzenetére
Igy van.Főleg,ha egy telefon kinézetéről nyilatkozunk.Nem vagyunk egyformák,nem egyezik az ízlésünk.Neked nem tetszik,n3kem nagyon bejön.Mármint a kinézet...Másnak nem rossz ár( a konkurenciát nézve van benne valami)nekem töbszöröse a telefonra költhető összegnek.Nem( csak) azért,mert nem tudnám kifizetni,csak számomra egy eszköz nem ér annyit...
-
foxymaci
senior tag
Nekem nagyon tetszik, külsőre nagyon bejön a beltartalom is jó, a kamerát még javíthatták volna bár nyilván nem ez a célközönség. Szerintem egyedi és jól eltalált.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
enginev3.0 #14 üzenetére
Nekem tetszik- szerintem.
-
enginev3.0
félisten
Mennyire tök rohadtul felesleges ez a telefon - szerintem
és még ronda is - szerintem
és drága is
és még a kamerája is pancser - szerintemNem tudom hogy hány ember fogja ezt valóban megvenni a kiegészítőkkel, de legyen benne boldogságuk, mert ennek pont annyi értelme van - szerintem - mint az RGB-nek a gamer pc világban
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Elég bután néz ki, hogy a Huawei mate 20 pro "vadiúj" kirin 980 cpu-t, a 845 simán hozza még mindig, ha kell az izomerő!
Sőt játék közben a valós FPS-ben simán le is nyomja.
Nem lehet, hogy a kirin 980 csal az antutu teszten? Hogy a francba, hogy még mindig nem tudja kisujjból kihöhögni simán a 4K 60fps videót a mate 20 pro? -
tomboy0013
veterán
Az OLED kijelző sajnos ad egy nagy pofont az egész koncepciónak hosszú távon, de amúgy tetszetős. Nyilván nem adnék ennyit érte de azért nem rossz.
-
Na erre lecserélném a mostani telefonom. Csak az ár nem tetszik.
300 ért az összes tartozékkal,vagy 200 ért csupaszon. Na úgy már rámozdulnék -
Mezcal
addikt
300 ezrből azért veszek egy PS4 PRO-t 10 A kategóriás játékkal és hozzá még egy Vitát havi ingyenjátékokkal.
-
Csapoati
nagyúr
Az a baj, hogy ezen az egy XBox One X ÉS egy PS4 Pro árába kerülő telefonon is csak ugyanazok a játékok fognak futni, mint egy 65 ezres Redmi Note 6 Prón... Ennek meg így semmi de semmi értelme nincs, az e-sport nem fog mobilra költözni, azt hiszem ezzel nem jósolok nagyot.
-
Kár hogy bizonyos dolgokban elmarad a csúcskategóriától(pl:ip minősítés,kamera).300 ezerért nem szívesen köt az ember kompromisszumot semmilyen téren.
-
HKorn
veterán
300 papír? Nem is drága, fostos iPhone is ennyi, ha nem több és az sem jobb semmiben sem, sőt, játékra nyilván ez jobb is.
-
joey04
titán
A legkorrektebb gamer telefon, ami nem is csoda, az Asus tapasztalatát figyelembe véve. Borsos felárat kérnek rog szériáért, de ad is pluszt, ez egyéni preferencia kérdése, hogy megéri-e. Ami fájó pont, az a vártnál gyengébb extra hűtés és a kamera. Attól, hogy valami gamer, még fontos lehet a jó kamera is. A kiegészítők erős közepes szintet ütnek meg. Szerintem mindent mérlegre téve ez egy korrekt csomag, de szerintem az EU-ban nem lesz nagy sikere.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Nah végre egy telefon, amire már érdemes lesz lecserélnem a közel 20 éves Nokia 3210-esem. Bár azért még gondolkodom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez egy olyan gamer mobil, ami tényleg a nulláról, alaposan átgondolva született meg, ami nagyon jó. Ellenben sok ponton még kezdetleges, ráadásul nagyon drága, ami nem annyira jó.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest