- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Pontosan ezert gondolkozom en is dual gpu-s megoldasban. Nalam annyi, hogy van 2x8 vagy 1x16 foglalat.((most per pillanat atmenetileg egy olcso kari lesz megvetelre meg doglodik a 7900-s karim)A masik hogy addigra igerik hogy az uj csoda op. majd megtudja hajtani a kulonbozo karikat is egyszerre)) A lenyeg hogy egy ideig nem akarom cserelni a gepem mert szepen megy ez 3 giga felett is ha kell. Egy jo kari ami megint kiszolgal 1 evig aztan nyugton vagyok. Nekem pl. megerne 2 gpu-s megoldas a 4000-s szeriabol ha tenyleg utos lesz(mas nem marad nvidia). A lenyeg hogy meg utanna is eleg lenne valoszinuleg es nem kellene cserelnem. Ez amolyan tobb eves befektetes de meg is terul(masik hogy helyhianyban kuzdok a hazban szoval nekem csak jo lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest