- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
Szia!
Eloszor is koszonom a valaszt!
Amint azt fentebb irtam, a keszulekhez mellekelt szoftverrel kapcsolatban bajban vagyok, mert pontosan nem irtak le, hogy milyen. Annyit tudok csak, hogy kanadai, illetve amerikai terkepek vannak csak rajta, viszont en Angliaban szeretnem hasznalni, ezert lenne fontos az, hogy legalabb angliai terkepeket tudjak importalni a programba.Eppen ezert kerdeztem a "buheralos" reszet a dolognak, de amennyiben ez a terkep-importalas legalisan, a hivatalos honlapon keresztul megoldhato, akkor en azzal tokeletesen megelegszek! Nem akarom "szethackelni" a keszuleket, az nem az en vilagom!
A bluetooth-al kapcsolatban pedig csak annyit, hogy en nagyreszt navigaciora hasznalnam a keszuleket, mert nekem az a legfontosabb szempont. Egyebkent azert jott ez a gep a kepbe, mivel szep, es az itthoni ar feleert meg tudnam venni, es ezert egy kis kenyelmetlenseget is vallalok.
Nagyjabol ennyi.
Udv!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Karcsú is, elegáns is, iGO8 is, mi kellhet még?
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest