- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santantica
tag
bocsi rossz lett a link
http://forum.pdalink.org/index.php?topic=718.0
Godzsi tollából (billentyűzetéből) ami R300-ra vonatkozik, de átírva a megfelelő paramétereket R600-ra is jó, a lentebb említett hibával.
Golyo fórumtársunk ismét küldött nekem egy levelet, neki működik az R300as a teljes értékű iGO8-assal. Megosztom a levél tartalmát veletek:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A winCE felület előcsalásához, témaindító hozzászólás kiegészítése:
Itt a forum linkje amin a megoldást megadták nekem.Code:
http://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=2450.0A 2. oldalon van "hunter" hozzászólása.
Azóta már nekem is teljes igo8 fut a gépen teljes domborzattal meg 3d-s épületekkel, kicsit átírtam a sys filet és így közvetlenűl a gyári menüben lévő ikonra kattintva jelentkezik be az igo8.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van egy tört igo8. A verzió számát sajnos nem tudom.
Az sd kártyán a gyökérbe létrehoztam egy AsusGo könyvtárat ebbe másoltam bele az igo összetevőit.AsusGo
-content
-building
-dem
-lang
-map
-phoneme
-poi
-speedcam
-voice
Ez a kártyán lévő könyvtárszerkezet ezekbe értelem szerűen az adott dolgokat bele kell másolni mivel a gép belső memóriájába nem férnek el a térképek,stb.A gépből kimentettem a FlashDisk teljes tartalmát mert ha véletlenűl valamit elrontasz ezt visszamásolva eredeti állapotra vissza lehet állítani.
A FlashDisk-en belűl van a Navi könyvtár na ide kell bemásolni az igo többi összetevőjét arra figyelni kell hogy a könyvtár neve maradjon meg és az igo8.exe-t át kell nevezni navigation.exe-re és a sys-be meg kell adni,hogy az összetevők a kártyán vannak.
Én a mellékelt sys filet használom egyenlőre.A Navi könyvtáron belül minden könyvtár üres kivéve a content-texture és a license könytár.
Egyetlen egy hibája van, hogy ha navigációt használok és ki akarom kapcsolni a készüléket nem tudom készenléti állapotba rakni a gombal hanem csak a wince felületről tudom kikapcsolni a gépet.
Esetleg ha erre talál valaki megoldást azt megköszönném ha leírnád.Üdv.: Golyo
----------------------------------------------------------------------
a sys.txt tartalma:
[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="320_240"
vga=0
show_zoombar=1
drive_carefully=0
show_timezoneslider=1
reset_os_timezone=1[folders]
secondary_root="AsusGo"[rawdisplay]
class="landscape"[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
slowsim=0
loop_sim=0
show_oneway=1
show_speed_limit=1
show_pedestrian=1
sound_q_length=200
enable_buildings=1
enable_roadsign=1
enable_landmark_occlusion=1[map]
auto_nightmode=0[msnd]
msnd.start=0[driver]
rawdisplay=GDI[gps]
port=2
baud=57600
default_latitude=47.4984
default_longitude=19.0408[tmc]
source="gns"
port=3
baud=38400[modules]
IBATTERY=ASUS_BATTERY[loading]
text_w=310[sound]
suspend_time=10
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas villanyborotva, vagy navigációs eszköz- netán mindkettő?
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest