Új hozzászólás Aktív témák

• Santantica

tag

bocsi rossz lett a link

http://forum.pdalink.org/index.php?topic=718.0

Godzsi tollából (billentyűzetéből) ami R300-ra vonatkozik, de átírva a megfelelő paramétereket R600-ra is jó, a lentebb említett hibával.

Golyo fórumtársunk ismét küldött nekem egy levelet, neki működik az R300as a teljes értékű iGO8-assal. Megosztom a levél tartalmát veletek:
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    A winCE felület előcsalásához, témaindító hozzászólás kiegészítése:
    Itt a forum linkje amin a megoldást megadták nekem.

Code:
    http://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=2450.0A 2. oldalon van "hunter" hozzászólása.
    Azóta már nekem is teljes igo8 fut a gépen teljes domborzattal meg 3d-s épületekkel, kicsit átírtam a sys filet és így közvetlenűl a gyári menüben lévő ikonra kattintva jelentkezik be az igo8.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Van egy tört igo8. A verzió számát sajnos nem tudom.
    Az sd kártyán a gyökérbe létrehoztam egy AsusGo könyvtárat ebbe másoltam bele az igo összetevőit.

AsusGo
    -content
    -building
    -dem
    -lang
    -map
    -phoneme
    -poi
    -speedcam
    -voice
    Ez a kártyán lévő könyvtárszerkezet ezekbe értelem szerűen az adott dolgokat bele kell másolni mivel a gép belső memóriájába nem férnek el a térképek,stb.

A gépből kimentettem a FlashDisk teljes tartalmát mert ha véletlenűl valamit elrontasz ezt visszamásolva eredeti állapotra vissza lehet állítani.

A FlashDisk-en belűl van a Navi könyvtár na ide kell bemásolni az igo többi összetevőjét arra figyelni kell hogy a könyvtár neve maradjon meg és az igo8.exe-t át kell nevezni navigation.exe-re és a sys-be meg kell adni,hogy az összetevők a kártyán vannak.
    Én a mellékelt sys filet használom egyenlőre.

A Navi könyvtáron belül minden könyvtár üres kivéve a content-texture és a license könytár.

Egyetlen egy hibája van, hogy ha navigációt használok és ki akarom kapcsolni a készüléket nem tudom készenléti állapotba rakni a gombal hanem csak a wince felületről tudom kikapcsolni a gépet.
    Esetleg ha erre talál valaki megoldást azt megköszönném ha leírnád.

Üdv.: Golyo
    ----------------------------------------------------------------------
    a sys.txt tartalma:
    [interface]
    skin="ui_igo8"
    resolution_dir="320_240"
    vga=0
    show_zoombar=1
    drive_carefully=0
    show_timezoneslider=1
    reset_os_timezone=1

[folders]