- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Hát nem tudom, ahogy elnézem a tendenciát, szerintem az egy ilyen pici, de nagy tudású (tehát ertsd: meglehetősen nagy fogyasztású, de erősen korlátozott méretű) készüléknél csak valami egészen újfajta, az eddigieknál lényegesen nagyob energiasűrűségü akkumulátorral, vagy valami üzemanyagcellás rendszerrel lessz megoldható.
Szerintem, de tényleg jó lenne, ha lenne ilyen. (Mivel nem látok rá rövidtávon esélyt, ezért egyelőre egy reggeltől - estiggel is beérem, de az a minimum elvárásom.) -
glaci
őstag
válasz
Ankhiszesz #6 üzenetére
Nekem spec. az már elég, ha 1 egész napot kibír, és csak esténként kell felteni tölteni.
Gondolom a súly, meg a méret miatt maradtak a régi jól bevállt akksinál. -
glaci
őstag
Nem tudom milyen lehet ez a Marvell Tavor proci, de ha nem valami "gagyi", hanem gyors mint az Intel PXA -k, akkor lehet, hogy megvan a P535 -öm utódja!
Gratula az Asus -nak a jó kütyüért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest