Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
(An)Dante #15 üzenetére
Akárhogy is nézzük, a 16 millió színű kijelzővel szerelt Symbian alapú mobilok sem használnak jobb processzorokat vagy több memóriát, mégsem akadnak rajtuk a szoftverek és nem is lassúak
Erről van szó. hogy elvileg mire képes nem nagyon érdekel.gyakorlatban nem működik a dolog. -
(An)Dante
őstag
Igen, olvastam már pár helyen, hogy a WM lehetővé teszi nagyobb színmélység használatát, de a gyártók valamiért mégsem alkalmazzák. Van ahol kompatibilitási nehézséget említenek, máshol pedig a lassú működést. Akárhogy is nézzük, a 16 millió színű kijelzővel szerelt Symbian alapú mobilok sem használnak jobb processzorokat vagy több memóriát, mégsem akadnak rajtuk a szoftverek és nem is lassúak. Ez pedig egyértelműen azt jelenti, hogy valami ok van a háttérben ez pedig nyugodtan nevezhető korlátozásnak, legyen az kompatibilitási- vagy sebességprobléma! Ha nem lenne ilyen, akkor az 5-600 MHz-es processzorokkal szerelt készülékekbe már rég 16 millió színű kijelzőket pakolnának a gyártók, hiszen az jobban néz ki az adatlapon...
-
róland
veterán
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor igen, erről a cikkről volt szó. De Moonman nagyon sokszor kardoskodott amellett, hogy a WM többet tud 65k színnél. Lehet volt még valami másik cikk is a témában.
-
Avicularia
veterán
Paraméterek alapján jónak tűnik,de majd meglátjuk.
-
róland
veterán
Tisztelt Szerkesztők!
Az alább idézettekért Moonman kolléga meg fog kövezni titeket: "... az operációs rendszer korlátai miatt csak 65 ezer színben". De minimum helyesbíteni fog, a Microsoft forrásainak megjelölésével. Amúgy minden Windows Mobile-os cikk kapcsán előjön ez a "butaság", s nem lehet kiirtani a köztudatból.
-
glaci
őstag
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Hát nem tudom, ahogy elnézem a tendenciát, szerintem az egy ilyen pici, de nagy tudású (tehát ertsd: meglehetősen nagy fogyasztású, de erősen korlátozott méretű) készüléknél csak valami egészen újfajta, az eddigieknál lényegesen nagyob energiasűrűségü akkumulátorral, vagy valami üzemanyagcellás rendszerrel lessz megoldható.
Szerintem, de tényleg jó lenne, ha lenne ilyen. (Mivel nem látok rá rövidtávon esélyt, ezért egyelőre egy reggeltől - estiggel is beérem, de az a minimum elvárásom.) -
-
glaci
őstag
válasz
Ankhiszesz #6 üzenetére
Nekem spec. az már elég, ha 1 egész napot kibír, és csak esténként kell felteni tölteni.
Gondolom a súly, meg a méret miatt maradtak a régi jól bevállt akksinál. -
Ankhiszesz
tag
Elég gyanús, hogy az akkumulátorra nem gondoltak már megint, ez a felbontás és proci bizony zabál rendesen.
-
glaci
őstag
Nem tudom milyen lehet ez a Marvell Tavor proci, de ha nem valami "gagyi", hanem gyors mint az Intel PXA -k, akkor lehet, hogy megvan a P535 -öm utódja!
Gratula az Asus -nak a jó kütyüért! -
klambi
addikt
mennyit bír ez, milyen aksi van benne, ezt a procit ellátni
-
Akarok egy ilyet!
QWERTY-billentyűzettel, és HTC márkanévvel.
-
ferensz
senior tag
Na ez nem semmi szerkezetnek tűnik
Még a végén zsebből CS 1.5-özünk a 480x640-en
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged