- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paatikus
csendes tag
Nekem is gond volt a sd kártya foglalattal.Vissza vittem másnap, rögtön cserélték.Azóta csak olyan hiba lépet fel, hogy random újra indulgat. Max 10 progi van rajta.Másnak is rebootolgat?Vagy csak nekem,ily kedves.MÁS:
Nem olcsó, de én ilyet tartót vettem.Nagyon jó, minőségi Trust a drága.Ha már lúd legyen kövér.
https://drive.google.com/folderview?id=0B-fbhl9Q5vdSNUtpMy1RTGd1Q1U&usp=sharing -
Paatikus
csendes tag
Sokan kérdezik hogy van e OTG. Van és ilyen formában használható.
http://www.youtube.com/watch?v=gUj6pNgUS20 -
Paatikus
csendes tag
Nekem egyszer úgy sikerült. Modult azaz widgetet akartam kitenni az utolsó oldalra.Állítgattam hogy mekkora legyen a mérete,és akkor jött elő,egy Asus feliratú ablak.Volt Work nevű ablak,meg még valami,meg egy + hozzáadás ablak,.Ja és nem volt már több hely,az úgymond asztalon.Azóta egy kolléga előttem már leírta köszönjük neki.
-
Paatikus
csendes tag
Sziasztok
Valaki árulja el, a több asztali módot, hogy kell beállítani.Ne csak két oldal legyen, jobbra ill. balra.Láttam videon, olyat hogy ASUS, Work, + Stb..Más. Mit jelent, vagyis mit csinál, a Media Frame bekapcsolása. Köszönettel -
Paatikus
csendes tag
válasz
Tejes Pite #948 üzenetére
Köszi vissza vittem cserélve lett, sd kártya foglalat hiba, meg sem nézték,az e betűsnél vettem.
-
Paatikus
csendes tag
Sziasztok ma vettem egy ilyen gépet, de máris segítség kellene .Vettem bele 16g Sd kártyát, de állandóan leválassza. Próbálva másik kártyával is, ugyanaz történik,eltávolított sd kártya,tegyen be egy újat.Ha nem mozgatom a tabletet, akkor minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest